上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  64.9k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-6-7 12:17 AM 發表 查看引用來源

我以為你仲病到昏迷嘛:smile_13:
你以為我死左咋掛? :smile_45:
有事都入左醫院啦, 重係香討做乜:smile_30:

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-6-7 12:50 AM 發表 查看引用來源

成支豉油食到虧都似:smile_30:
又係你叫我請食飯既:smile_30:
虧都唔關我樹:smile_o13:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-7 10:24 AM 發表 查看引用來源

唔會呢個時期搵啦, 要搵都等出年新年後,
同埋.. 我打算搵SALES之嘛, 我靠把口同靠對手黎搵食, 唔做SALES 做咩:smile_30:
Sales咪又係長時間:fst_016:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-7 10:25 AM 發表 查看引用來源

你以為我死左咋掛? :smile_45:
有事都入左醫院啦, 重係香討做乜:smile_30:
原來你咁諗我:fst_004:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-6-7 12:24 PM 發表 查看引用來源

Sales咪又係長時間:fst_016:
搵到錢我又唔區, 反正無咩野做架啦我:smile_o13:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-6-7 12:25 PM 發表 查看引用來源

原來你咁諗我:fst_004:
網上既野不能盡信:smile_o07:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-7 12:25 PM 發表 查看引用來源

搵到錢我又唔區, 反正無咩野做架啦我:smile_o13:
金融唔會仲好搵咩?

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-6-7 12:26 PM 發表 查看引用來源

網上既野不能盡信:smile_o07:
我對你認真,你對我……嗚呀:fst_008:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-6-7 01:41 PM 發表 查看引用來源

金融唔會仲好搵咩?
最憎:smile_o07:
自問自己受唔起風險, 唔好搞咁多野:smile_o13:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-6-7 01:42 PM 發表 查看引用來源

我對你認真,你對我……嗚呀:fst_008:
對咩我認真:smile_o04:
呢個post完 我又閃一年架啦:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆