上一頁下一頁
發新話題

Thanks all.

收藏  |  訂閱
1.4k  137.9k

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-12 01:31 AM 發表 查看引用來源
相就影完曬啦,PM我一個都未回。
post相純粹想大家開心,有Ching都知甘代表我準備潛水

講真,我唔中意個焦點去左私影到;私影為留紀念,你地點睇其實我阻止唔到,但可以係我面前收下聲。
的確好多私影既女仔可能 ...
好似講緊我。。。 對號入坐。。。
如果你覺得唔舒服。。 sorry.. 我真係冇咩特別意思。  我只係想話多數男人都想。 至於你同邊個一齊。 好似你咁講。 who fuxking care.  你有你既選擇。
大家係度開心過, 吹下水咪算囉。。。
大家上黎都係想用第二個身分去分享一下平時唔會同人分享既野姐。。。 何苦呢。。。
而其他人講咩。 唔啱聽既何必太認真。。 聽完就算啦。。。

多謝你既分享。。 有緣再聚。。

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-12 01:55 發表 查看引用來源

傻啦!我大過佢好多! 未必受我玩架!

超乎想像既人或事, 都在發生緊.... 哈哈哈

thanks all

多謝各位C兄C姐留言。
惋晴我又唔係好care 你地點講,只係當下情緒到,發洩下我又覺得無壞:smile_30:
不論私影定呢到post相,都只係一份樂趣,希望你地呢幾日都睇得盡興~

thanks all

and

goodbye all

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-12 01:55 AM 發表 查看引用來源

傻啦!我大過佢好多! 未必受我玩架!

PM下咪知
亦都支持師姐繼續寫故

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-12 02:02 AM 發表 查看引用來源
..
師妹, 你做咩兩點零走上黎露“兩點”呀?
哈哈哈~
唔好話我爛呀!

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-12 02:02 AM 發表 查看引用來源
多謝各位C兄C姐留言。
惋晴我又唔係好care 你地點講,只係當下情緒到,發洩下我又覺得無壞:smile_30:
不論私影定呢到post相,都只係一份樂趣,希望你地呢幾日都睇得盡興~

thanks all

and

goodbye all
恭送女王:smile_o03:

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-12 02:08 AM 發表 查看引用來源

師妹, 你做咩兩點零走上黎露“兩點”呀?
哈哈哈~
唔好話我爛呀!

打算留個位打道別文XD

忍唔住回師姐tim -v-

惋晴女皇萬歲!!!
有緣再見囉~~~
雖然怕醜:smile_o05: ,活動沒參加....
但呢幾日D互動都睇得好盡興~~~:smile_o13:
多謝你BF給你的驚喜,ching們才可以有喱幾日ga開心.......
最後祝你同你BF性福美滿!:smile_o07:

引用:
原帖由 柒過小矮人 於 2016-2-12 02:06 AM 發表 查看引用來源

PM下咪知
亦都支持師姐繼續寫故
如果你有睇我post應知我係新手啦!
點pm呀!
如果你真心支持我! 你應該知點做啦!

support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆