上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 柯秩仔 於 2012-5-30 11:00 AM 發表 查看引用來源

應該是 揸 .....

又一分, 依家有 4 分喇     :smile_o13:
我知是這個,但打唔到這個字!

引用:
原帖由 柯秩仔 於 2012-5-30 11:35 AM 發表 查看引用來源

應該係 厭 ......又 1 分, 依家有 5 分喇 !!!    :smile_o13:
好的!這個『厭』和『壓』是我經常打錯的字!

引用:
原帖由 Hellobunny 於 2012-5-30 12:09 PM 發表 查看引用來源
    摧(催)淚指數︰0

在酒店的房間裏,她掀開自己的上衣,反下胸圍,讓『小王八』肆意玩弄她的一對乳房,然後再跟這個男生『交性(性交)』!

那個『小王八』沒載(戴)『安全套』,就在她的陰道裏 ...
好的!

請問MISS何所用的高CUP女子圖片, 叫甚麼名字呀?

好正呀, 發哥
不過點解大波就叫『馬勒當拿』呢?

引用:
原帖由 roy12231223hk 於 2012-5-30 12:23 PM 發表 查看引用來源
小弟我最近先開始睇發哥D文,由三姊妹睇起,發覺同你之前寫D野又有關連喎,於是由你老婆個故事開始睇,開始左真係欲罷不能,故事笑中有淚,又有社會批判,好野。另外依家先睇緊明朝古惑仔,見到你有則回覆話vivian個 ...
是從那套電視劇取靈感創作這部色文!

引用:
原帖由 roy12231223hk 於 2012-5-30 12:27 PM 發表 查看引用來源
另外我見搵錯處可以收精華版喎,明朝個故仔有冇精華版??依家我香討睇緊係全死圖架陰公

未有時間做『明朝古惑仔』的精華版,遲一些吧!現正在趕寫『烈火Band3』。多謝閣下喜歡我的作品。

引用:
原帖由 Fireangle 於 2012-5-30 07:17 PM 發表 查看引用來源
好正呀, 發哥
不過點解大波就叫『馬勒當拿』呢?
好波的意思!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-5-30 07:25 PM 發表 查看引用來源

好波的意思!
:smile_30: 正!發哥!

發哥加油!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-5-30 05:56 PM 發表 查看引用來源

我知是這個,但打唔到這個字!
『揸』的倉頡碼是『手木月一』,留意右手邊的『木』字下面是個『且』字。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆