上一頁下一頁
發新話題

空虛寂寞大反彈之情挑戇直男!!!

收藏  |  訂閱
3.2k  80.7k

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-10-11 06:02 PM 發表 查看引用來源
禾前日搭小巴返屋企,坐喺單亻位第二個位!

跟住有位妙齡媽咪,拖住佢個仔上車,個媽咪嘟扇樣令身材正,車上啲馬蘭奴個個昅逗實!

坐左約十分鐘度,聽度個小朋友同媽咪講--------

小朋友 ...
真人真事?:smile_30:

前日發生,個小朋友仲唔係細細聲講添,講完,個媽咪紅都面哂!
引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-11 06:04 PM 發表 查看引用來源

真人真事?:smile_30:

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-11 06:02 PM 發表 查看引用來源

一般啦:smile_35:
可能d人係你後面流哂鼻血:smile_o06:

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-10-11 06:02 PM 發表 查看引用來源

跟住有位妙齡媽咪,拖住佢個仔上車,個媽咪嘟扇樣令身材正,車上啲馬蘭奴個個昅逗實!

小朋友 ...
笑死

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-11 05:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11:

好少俾人咁讚~
呢個綵我要拎!:smile_34:
哈哈姐姐你心靈好空虛咩…

引用:
原帖由 eiknarf123 於 2011-10-11 06:12 PM 發表 查看引用來源
哈哈姐姐你心靈好空虛咩…

少少啦:smile_13:
好返好多喇

學校朝會,訓導主任做最後的結語:“總之,我希望各位無論身在何處,
都要牢記自己是本校的學生,絕不可以邊走邊抽煙、在教室裏不準穿著短褲,
就算在自己的房間裏,也不可以談論不雅的話題。”  
“還有,女同學們,如果有一些豬哥男生糾纏你,
千萬別理他。你們要自己問問自己,
值得為了一個小時的快樂,毀了你一生的名譽嗎?”
“好了,有什麼問題沒有?”  
就在全場一片靜默時,突然傳出一個細嫩的聲音說:
“請問… 我要怎麼做,才能讓他持續一個小時?”

呢個係笑話!

引用:

小朋友 ...
呢位小朋友真坦白 ,佢阿媽塊面都唔知可以放邊了,陰公!

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-10-11 06:21 PM 發表 查看引用來源
學校朝會,訓導主任做最後的結語:“總之,我希望各位無論身在何處,
都要牢記自己是本校的學生,絕不可以邊走邊抽煙、在教室裏不準穿著短褲,
“還有,女同 ...
你自己諗架?:smile_o06:

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-10-11 06:21 PM 發表 查看引用來源
“還有,女同 ...
哈哈!持續到一個小時,妹妹可能會好dry woo~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆