上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  66.0k

有錢就沉啦 :smile_o05:

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-2-17 00:55 發表 查看引用來源
  同奶吹完
撚起大陸尾 刀省嘔 :smile_o16:
又典解呢

奶d 豬紅九仔粉 :smile_o03:  巧恐怖

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-2-17 01:11 發表 查看引用來源
奶d 豬紅九仔粉 :smile_o03:  巧恐怖
公廁塊牛肺同爛主花咪仲恐怖

禾刀是困啦 :smile_o07:

禾巧青發惡夢 :smile_27:

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-2-17 01:27 發表 查看引用來源
禾刀是困啦 :smile_o07:

禾巧青發惡夢 :smile_27:
早唞:smile_o07:

引用:
原帖由 qq123pp321 於 2011-2-17 12:57 AM 發表 查看引用來源
小弟尋晚同幾個FD上去唱K,原本同個囡囡都玩到好地地~
但係唔知點解同個DJ特別投契,之後更加無理條囡囡,淨係同個DJ玩~
跟住俾兩舊水條囡囡走左先,冇上房,最尾埋完張單,DJ亦都收得工~
等佢去換埋衫返黎,同佢去左凸骨 ...
DJ 同女女分別不大,不要因為她給你foc而產生錯覺。

引用:
原帖由 golftin 於 2011-2-17 09:25 AM 發表 查看引用來源

DJ 同女女分別不大,不要因為她給你foc而產生錯覺。

你好熟街市行情咁喎

早晨啊!

引用:
原帖由 qq123pp321 於 2011-2-17 12:57 AM 發表 查看引用來源
小弟尋晚同幾個FD上去唱K,原本同個囡囡都玩到好地地~
但係唔知點解同個DJ特別投契,之後更加無理條囡囡,淨係同個DJ玩~
跟住俾兩舊水條囡囡走左先,冇上房,最尾埋完張單,DJ亦都收得工~
等佢去換埋衫返黎,同佢去左凸骨 ...
dj同小姐分別在dj可以揀客做~小姐就矛得揀~如果你想就發展下先囉~矛問題~不過就吾需要咁沉既~上面夜場d女女既愛情觀好隨便~easycome~easygo~有一日佢突然玩失蹤都吾出奇~吾好諗住佢比你foc左就代表佢好愛你就得啦:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆