上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  49.3k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-21 10:28 AM 發表 查看引用來源
各位早晨.......
早晨,高佬總

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-21 09:41 AM 發表 查看引用來源
早上好!  每逢佳節倍孤單....:smile_39:
你還比我好........明天......我一人做冬........過節........:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-21 10:37 AM 發表 查看引用來源

平常心面對就好~想想我們不用為兩餐而憂心的話~應該好開心了:smile_o03:  
那你......想想.......cp.......無女女.......你會點???

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-21 10:37 AM 發表 查看引用來源

平常心面對就好~想想我們不用為兩餐而憂心的話~應該好開心了:smile_o03:  
肚飽心靈好虛一樣死人架

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-21 10:38 AM 發表 查看引用來源
早晨,高佬總
早晨.......什麼叫......高佬總???
如果你是我的員工........你第一個就給我......:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-21 10:41 AM 發表 查看引用來源

早晨.......什麼叫......高佬總???
如果你是我的員工........你第一個就給我......:smile_22: :smile_22: :smile_22:
尊重兼熟悉的稱呼....你要炒我吾洗補多個月...我自炒得架啦

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-21 10:40 AM 發表 查看引用來源

那你......想想.......cp.......無女女.......你會點???
CP掃黃三個月....龍兄跳樓都似

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-21 10:46 AM 發表 查看引用來源
尊重兼熟悉的稱呼....你要炒我吾洗補多個月...我自炒得架啦
崩口人忌崩口碗.........我......都不想這樣高的......:smile_39: :smile_39: :smile_39:
我只是一名打工仔..........你才是老闆.........:smile_13: :smile_13: :smile_13:

早晨各位好友:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-21 10:48 AM 發表 查看引用來源
CP掃黃三個月....龍兄跳樓都似
到時......龍兄會有另一種方式.........去填補他的需要..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆