上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.7k

引用:
原帖由 sandycst 於 2010-12-6 09:33 PM 發表 查看引用來源
係呱:smile_o06: 唔呱:smile_o01:
你又有咩想同大家分享呢:smile_o15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 09:40 PM 發表 查看引用來源

你又有咩想同大家分享呢:smile_o15:  
我個人傻傻地無咩分享:smile_o06:

引用:
原帖由 sandycst 於 2010-12-6 09:42 PM 發表 查看引用來源
我個人傻傻地無咩分享:smile_o06:
咁不如講下你既愛情觀是怎樣的呢:smile_o15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 09:56 PM 發表 查看引用來源

傳一就得啦~對我~:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 6/12/2010 09:56 PM 發表 查看引用來源

龍大俠....近來好嗎?....你和D女點呀?:smile_o10:

引用:
原帖由 sandycst 於 2010-12-6 09:59 PM 發表 查看引用來源
但會呃哂妳d錢:smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 09:24 PM 發表 查看引用來源
各位親愛的師兄師妹~又係我龍咁威呀~如果你地有咩野想講~或者想分享一下你地的沉船經歷的話~不要猶豫了~快快上黎呢個平台~同我地一起討論同研究~話吾定你會對愛情觀有另一番體會呢~係咪:smile_o06:
龍哥、又擺夜市呀?:smile_30:

引用:
原帖由 sandycst 於 2010-12-6 09:59 PM 發表 查看引用來源
咁仲要細心/關心/真心呢~對嗎:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 10:06 PM 發表 查看引用來源
但會呃哂妳d錢:smile_39:
當教訓:smile_o06: 出去跑步:smile_o13: 夜D返:smile_o05:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-12-6 08:41 PM 發表 查看引用來源
誰在我第一個秋 為我埋下一個夢

一譚酒 釀多久 才有幸福的時候

一路上往事如風 半生情誰來左右

女人哪 別無他求 貪一次真的永久

喝一口女兒紅 解兩顆心的凍 有三個字沒說出口

那一個人肯到老廝 ...
花姐、妳又想憑歌寄意呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆