上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-2 09:53 AM 發表

早晨呀花姐~有咩想講就講啦~吾駛怕羞喎:smile_o15:  
叫我蓮妹啦 !  我年纪肯定比你地细.... keke:smile_13:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 10:48 發表 查看引用來源
Fu Ho
新果邊訓得好舒服,上次仲service 好好,hehee

記錄在案先~~~:smile_47:

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-11-2 10:48 AM 發表 查看引用來源

我以前就會去遠D玩,宜家咪留系SZ玩快仔咯,其實都好悶,D女我真系基本上全部見過喇,向西又比較少出。

我宜家用中國電信2M架,我叫SKYWING但唔系用天翼,哈哈。
個人意見,系KD唔可以直接用無線架,要用有線 ...
你中國電信交緊幾錢一個月?

Kd 無線真系死得@@
話時話kd成日有派d神秘咭片系門口,送(外賣)
引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-11-2 10:48 AM 發表 查看引用來源

我以前就會去遠D玩,宜家咪留系SZ玩快仔咯,其實都好悶,D女我真系基本上全部見過喇,向西又比較少出。

我宜家用中國電信2M架,我叫SKYWING但唔系用天翼,哈哈。
個人意見,系KD唔可以直接用無線架,要用有線 ...

仲要記住201千其唔好要呀@@
引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-11-2 10:49 AM 發表 查看引用來源

記錄在案先~~~:smile_47:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-2 10:50 發表 查看引用來源

你中國電信交緊幾錢一個月?
120左右~
我自己買無線set咯

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 10:52 發表 查看引用來源
Kd 無線真系死得@@
話時話kd成日有派d神秘咭片系門口,送(外賣)

穩笨實既~什麽一條龍
咪就上門1Q咯就3斤豬肉

後悔一世

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 10:53 發表 查看引用來源
仲要記住201千其唔好要呀@@

我都唔會呢排去,邊個陪我顛,深圳就差唔多

早晨:smile_38: 一早醫院咁多人:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-2 10:44 發表 查看引用來源

各取所需啫:smile_04: :smile_46:  
龍E,同bb進展如何:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆