上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  44.5k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-27 02:28 PM 發表 查看引用來源
我都飲開老青島, 三個幾一枝, 係大型超市買唔怕掛 :smile_o14:
hk話有一牌子果汁有問題.要全收...禾上到中山玩..間大型超市.竟然賣$1支大平賣:smile_o14: 甘無量刀得:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-27 02:41 PM 發表 查看引用來源

hk話有一牌子果汁有問題.要全收...禾上到中山玩..間大型超市.竟然賣$1支大平賣:smile_o14: 甘無量刀得:smile_o02: :smile_o02:
你死蠢...掃哂佢...拎落黎HK...搵人幫你拎去回收...個價咪高返囉...:smile_o12:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-27 02:35 PM 發表 查看引用來源

咁細個就飲奶啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:
好明顯講緊笑啦...下話:smile_o16:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-27 02:46 PM 發表 查看引用來源

好明顯講緊笑啦...下話:smile_o16:
好認真.................  

唉! this week返四日工,放三日吳知去邊好:smile_45:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-27 02:25 PM 發表 查看引用來源

你衣家巧老咩?:smile_o16:
勉強做得你老豆~~

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-27 02:28 PM 發表 查看引用來源
我都飲開老青島, 三個幾一枝, 係大型超市買唔怕掛 :smile_o14:
咁要睇你一日演幾多支囉~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-27 02:28 PM 發表 查看引用來源

茶餐廳黎架...你有冇去過CP架...BAR就唔飲青島啦...大哥...BL係我至愛:smile_o06:
:smile_19: 餐廳梗係起碼double超市價啦

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-27 02:54 PM 發表 查看引用來源
唉! this week返四日工,放三日吳知去邊好:smile_45:
我.....都好慘......今個星期......晚晚國慶酒會.........

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-27 02:54 PM 發表 查看引用來源
先過麥鳩搵老青玩一晚...再落黎傷講會合我...同你上CP...玩完之後落皇崗DUP個正骨...第2日再踏落咀咀...踏15妹埸~:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆