上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.6k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 03:58 PM 發表

咁你咪話我淨係刁你嘅呢~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
俾你x唔係唔得,但你會唔會同我結婚架:smile_o06:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 04:03 PM 發表

有咩咁大件事~~如果我幫到你~~一定幫!!
無,都係果D爸爸生病,要起屋子,咁你幫到幾多???:smile_o05:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 04:04 PM 發表

俾你x唔係唔得,但你會唔會同我結婚架:smile_o06:
依家邊得閒結喎~~最多租間屋住埋先啦~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 03:41 PM 發表 查看引用來源

何曾聽過賭仔買肥田~~:smile_39:
但係聽過霸王硬上弓喎~:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 04:11 PM 發表

依家邊得閒結喎~~最多租間屋住埋先啦~~
租?你當我是什麼?:smile_o02:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 04:06 PM 發表

無,都係果D爸爸生病,要起屋子,咁你幫到幾多???:smile_o05:
都係果句啦~~1q500~過夜1000~~:smile_o06:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 04:02 PM 發表 查看引用來源
唉,錢我看得不重,你唔方便,我自己諗啦,你唔駛再打俾我喇,我手機無錢充值
哈哈! 你好熟啊...上面D女成日同你講:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 04:16 PM 發表

都係果句啦~~1q500~過夜1000~~:smile_o06:
你你你,你一直都當我是小姐嗎?你什麼意思:smile_o02:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-4 04:16 PM 發表

哈哈! 你好熟啊...上面D女成日同你講:smile_30:
玩左廿年,咩女未見過.:smile_o06:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 04:13 PM 發表

租?你當我是什麼?:smile_o02:
當你係條女先比機會你幫我交租咋~~:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆