上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  26.9k

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-10 11:09 AM 發表 查看引用來源
係囉呢樣我信你呀 小紅:smile_30:
咪就係, 雀仔識貨

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 11:14 AM 發表 查看引用來源

係呀係呀, 講漏左添
仲有皮光肉滑呀.........:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 11:16 AM 發表 查看引用來源

咪就係, 雀仔識貨
:smile_o04: :smile_o04: 嘔

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 11:16 AM 發表 查看引用來源

咪就係, 雀仔識貨
我識呀 :smile_13:

引用:
原帖由 有客到 於 2009-8-10 11:11 AM 發表 查看引用來源

呢樣野睇經驗丫嘛.......
呢樣我就知你經驗好好多囉.......:smile_o11:
我都話你人細鬼大啦, 小朋友唔好諗咁多野:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 11:13 AM 發表 查看引用來源

honey, 我再強調一次, 我冇唔理你, 我依然係咁愛你,
只係你已經唔care我:') , 我惟有偷偷地繼續愛你.:smile_13:
even你唔理我都好, 你依然係我既 honey :smile_24:
SO TOUCHING:smile_o06:
TERRY, 咁你要好好真惜小紅LA:smile_o06:

喂喂喂~~~~~~~你地個MSN開唔開到呀:smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 11:18 AM 發表 查看引用來源

我都話你人細鬼大啦, 小朋友唔好諗咁多野:smile_o01:
我成日o係屋企冇野做, 唔諗下野會tune唔到你青奴架..........:smile_o11:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-10 11:13 AM 發表 查看引用來源

honey, 我再強調一次, 我冇唔理你, 我依然係咁愛你,
只係你已經唔care我:') , 我惟有偷偷地繼續愛你.:smile_13:
even你唔理我都好, 你依然係我既 honey :smile_24:
算妳啦:smile_o09:
咁快d響第一頁加埋我個名啦
:smile_o01:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-10 11:20 AM 發表 查看引用來源
喂喂喂~~~~~~~你地個MSN開唔開到呀:smile_o03:
冇問題啵..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆