上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.7)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.4k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-3 11:48 AM 發表 查看引用來源

有時有d野, 唔係放縱唔放縱既問題,
如果時間上安排左係咁既話, 就算點唔想放手都要放手
同意:smile_o12:

是否對你承諾了太多 還是我原本給的就不夠
你始終有千萬種理由 我一直都跟隨你的感受
該你瘋 讓你去放縱 以為你 有天會感動
關於流言 我裝作無動於衷

直到所有的夢已破碎
才看見你的眼痔M後悔 我是多想再給你機會
多想問你究竟 愛誰
既然愛 難分是非 就別逃避 勇敢面對
給了他的心 你是否能夠 要得回

怎麼忍心怪你 犯了錯
是我給你自由 過了火
讓你更寂寞 才會陷入感情漩渦

怎麼忍心讓你受折磨
是我給你自由過了火
如果你想飛 傷痛我揹

鬼哥, 君君永遠支持你:smile_38:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-3 11:51 AM 發表 查看引用來源

好多野唔係淨係單方面既...:smile_13:
係呀, 所以出左問題邊一方都唔可以怪誰

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-3 11:54 AM 發表 查看引用來源
鬼哥, 君君永遠支持你:smile_38:
好感動:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-3 11:56 AM 發表 查看引用來源

好感動:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:  
小紅, 我都祝你幸福快樂:smile_38:

鬼哥, 唔好喊, 我哋個個都咁錫你架:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-3 11:48 AM 發表 查看引用來源

有時有d野, 唔係放縱唔放縱既問題,
如果時間上安排左係咁既話, 就算點唔想放手都要放手
所以呢.......愛情與事業係死對頭
當日我為左令家人生活好 d,
我比任何人更努力工作.........
可惜.........結果令我太氣憤呀

引用:
原帖由 愛君 於 2009-8-3 11:57 AM 發表 查看引用來源

小紅, 我都祝你幸福快樂:smile_38:
放心啦君君, 我大個女嘞, 我識面對架.
只不過係一時感觸啫. 冇事架

發生咩樹~:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆