上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.6k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 03:42 PM 發表 查看引用來源

都話呃唔到咯:') :')
畀人呃左唔肯認 , 咁都應該幾大獲 ~

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 03:46 PM 發表 查看引用來源

對唔住囉:smile_o05:
一句對唔住就得架喇咩:') :')

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-23 03:47 PM 發表 查看引用來源
雀仔已經細架啦 :smile_o04:
雀仔的而且確又係無jj既.....:smile_o13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-23 03:45 PM 發表 查看引用來源

靚仔果然多煩事:smile_30:
我呢世都唔會明白.......:smile_39:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-23 03:48 PM 發表 查看引用來源

畀人呃左唔肯認 , 咁都應該幾大獲 ~
佢想呃...但呃唔到....冇呃過:') :')

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 03:46 PM 發表 查看引用來源

對唔住囉:smile_o05:
又要請食飯架 :smile_44: 人地話係哩度既規矩黎架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 03:48 PM 發表 查看引用來源

一句對唔住就得架喇咩:') :')
咁...咁...咁我唯有接受你請我食飯la:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-23 03:50 PM 發表 查看引用來源

咁...咁...咁我唯有接受你請我食飯la:smile_o03: :smile_o03:
衰人:') :')
衰人黎架:') :') :')

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-23 03:47 PM 發表 查看引用來源

我...我...我....:smile_24: ...好心幫佢....佢...:smile_24: 佢.....:smile_24: ...佢....:smile_24: 竟然話我推佢去死呀:') :') :')
簡直罪大惡極 :smile_22:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-23 03:47 PM 發表 查看引用來源

SORRY....打錯.....係一隻無雀仔既JJ先啱.......:smile_30:
你 ............... 前後次序唔可以掉轉架 :smile_22: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆