上一頁下一頁
發新話題

朋友至上PART︿44︿索女型男又再聚啦

收藏  |  訂閱
1.5k  32.0k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-6 10:13 發表 查看引用來源

我地今晚有4個, 有一個唔係咁識講野既
去邊間睇 :smile_46:

睇邊個版本 :smile_04:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-6 10:14 發表 查看引用來源

下次帶你返教會, 等你好好咁見識下呀
多謝晒....

最怕聽耶穌

上次個fd結婚系教堂行禮....
個儀式要成粒幾中...禾都怕恰著...中間去第二度逛...

點知其他兄弟姊妹都跟住一齊走...
:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-6 10:14 發表 查看引用來源
好鬼忙呀
咁難.得....忙下LOR :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-6 10:14 AM 發表 查看引用來源
好鬼忙呀
係唔係因為星期一既關係呀?

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-6 10:14 AM 發表 查看引用來源

去邊間睇 :smile_46:

睇邊個版本 :smile_04:
o係屯門睇咋, 粵語版

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-6 10:17 AM 發表 查看引用來源

多謝晒....

最怕聽耶穌

上次個fd結婚系教堂行禮....
個儀式要成粒幾中...禾都怕恰著...中間去第二度逛...

點知其他兄弟姊妹都跟住一齊走...
:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
客咩氣吖~~最緊要就係幫到你嘛
我都怕...仲要聽英文呀:smile_27:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-6 10:21 發表 查看引用來源

o係屯門睇咋, 粵語版
果次去IMAC...有 35MM 同 3D版

唔知有乜分別

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-6 10:18 AM 發表 查看引用來源

咁難.得....忙下LOR :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:
咩難得,,我依排周不時都忙緊

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-6 10:22 發表 查看引用來源

客咩氣吖~~最緊要就係幫到你嘛
我都怕...仲要聽英文呀:smile_27:
收尾返去接返D人去酒樓....

十居其九都做緊姜太公 :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-6 10:32 發表 查看引用來源

咩難得,,我依排周不時都忙緊
唔忙因住俾人FIRE...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆