上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  38.7k

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-13 09:36 發表 查看引用來源

我知有條女收o左我兩舊後仲同某師兄有下聞.
咁就唔知了...我當晚最喜歡節目是"大龍鳳劇場"...:smile_35:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-13 09:30 AM 發表 查看引用來源

是呀....
其實我都唔係好知自己做過乜, 走黎走去坐唔定咁.
我又記得肥媽有黎過同我傾幾句同飲過酒.

我記得我拿住支未開o既香賓想追人來射, 佢地跑出門口, 我想開門追出去, 佢地拉實度門, 我成個人趺o左落地.
好似有人黎扶我.  再過一陣我就俾人成身淋濕晒了.  我條女好好呀, 拿拿成同我拿房卡返房那件衫黎俾我換.

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-13 09:38 AM 發表 查看引用來源

咁就唔知了...我當晚最喜歡節目是"大龍鳳劇場"...:smile_35:
有 d 咁o既劇場咩?  唔係又關我事麻?

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-13 09:42 發表 查看引用來源
>其實我都唔係好知自己做過乜, 走黎走去坐唔定咁.
因為您開始飲大了
>我又記得肥媽有黎過同我傾幾句同飲過酒.
唔知喎...你條女飲大左又唔開心重走來找我玩骰...
>我記得好拿住支未開o既香賓想追人來射, 佢地跑出門口, 我想開門追出去, 佢地拉實度門,
我都第一時間走出去...:smile_35:
>我成個人趺o左落地.好似有人 ...
睇唔到了..

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-13 09:43 發表 查看引用來源

有 d 咁o既劇場咩?  唔係又關我事麻?
您無可能睇到了....但場面太偉大了(我相信R團從未表演過)
基本上位位巨星出埸....

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-13 09:51 AM 發表 查看引用來源

您無可能睇到了....但場面太偉大了(我相信R團從未表演過)
基本上位位巨星出埸....
即係乜事?

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-13 09:58 發表 查看引用來源

即係乜事?
唔知R有沒Report..

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-13 09:36 AM 發表 查看引用來源

我知有條女收o左我兩舊後仲同某師兄有下聞.
WHO IS THAT  ching ar????

引用:
原帖由 antonykong 於 2009-7-13 10:05 發表 查看引用來源

WHO IS THAT  ching ar????
佢當日飲大左點會知道呀?:smile_46:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-13 10:25 AM 發表 查看引用來源

佢當日飲大左點會知道呀?:smile_46:
我知邊條女, 不過唔記得係邊個師兄了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆