上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,106回

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-7 11:13 PM 發表 查看引用來源
文生.........你個蓉兒唔認呀, 仲想打我, help
你個ching ching,我邊有咁索呀:smile_14: .有就相公發達了:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-7 11:14 PM 發表 查看引用來源

我無咁靚呀:smile_39:
即是怎樣?妳自己形容吧 ~ :smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-7 11:17 PM 發表 查看引用來源

你個ching ching,我邊有咁索呀:smile_14: .有就相公發達了:smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-7 11:15 PM 發表 查看引用來源

她唔認甚麼?:smile_41:

妳不用激動,慢慢講?
你相公話你仲唔認

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-7 11:14 PM 發表 查看引用來源

我無咁靚呀:smile_39:條腰得20寸左右呀,點可能咁幼呀:smile_14:
我最幼時都23.5呀
是不是這樣?妳最近影的 ~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-7 11:20 PM 發表 查看引用來源

你相公話你仲唔認
愛fd你看真d,個女模恃兒是不合比例的,上幼下闊呀:smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-7 11:15 PM 發表 查看引用來源

我不要了,怕呀
怕甚麼?已是成人了?:smile_39:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-7 11:21 PM 發表 查看引用來源

是不是這樣?妳最近影的 ~

你的相重差呀:smile_27: ,要是這樣,我放自已真相上來了,我是合比例的:smile_14:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-7 11:23 PM 發表 查看引用來源

怕甚麼?已是成人了?:smile_39:
咁來張古典美人吧 ,我愛典雅的,有美感,有輕紗的最好

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-7 11:17 PM 發表 查看引用來源

相公話最索就係乖蓉兒 ~ :smile_34: (索到流鼻血):smile_39:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-7 11:22 PM 發表 查看引用來源

愛fd你看真d,個女模恃兒是不合比例的,上幼下闊呀:smile_14:
坐係到, 係會大左:smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆