上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  208.1k

[quote]原帖由 東方小倫117 於 2022-1-16 07:30 發表 查看引用來源
師兄ex老母,fd老母都比你撞見過,賢妻良母同慈母形象都係包裝,你找啱時機撕開佢地呢個面具,可能你都有機會屌埋佢地😆
我老婆都剛剛比我撕破佢個假賢妻假淑女形象😵 ... [/quote點撕破?😉

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-1-16 07:26 發表 查看引用來源
唔奇呀,如果阿仔係發育時期🤭又或者係阿仔啲同學上嚟搞🤣
唔知佢有冇fd上過來,老婆問過,不過我都冇乜在意🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-16 07:24 發表 查看引用來源
d老母人妻先淫,佢地好多時去偷情,偷情唔單止新鮮刺激,而係偷的心情特別激,平時的慈母,偷果刻已經冇晒任何身份,果刻都只知自己係淫婦😅
我老婆而家都知做淫婦的樂趣了😵
冇老婆都有西屌,呢句嘢ko晒所有有老婆男人啦🤭 ...
其實啲仔大女大啲老母先高明,佢被幾多個男人屌過真係連老公仔女都唔會知,我最鍾意嗰種征服感,一個平時喺屋企對老公仔女好有威嚴高高在上嘅女人,竟然會臣服喺我身下甘心被我授精🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-16 07:30 發表 查看引用來源
師兄ex老母,fd老母都比你撞見過,賢妻良母同慈母形象都係包裝,你找啱時機撕開佢地呢個面具,可能你都有機會屌埋佢地😆
我老婆都剛剛比我撕破佢個假賢妻假淑女形象😵 ...
如果做到第一個屌呢啲賢妻良母仲正呀!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-16 07:32 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 東方小倫117 於 2022-1-16 07:30 發表 查看引用來源
師兄ex老母,fd老母都比你撞見過,賢妻良母同慈母形象都係包裝,你找啱時機撕開佢地呢個面具,可能你都有機會屌埋佢 ...
已經一早撕破咗啦🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-16 07:32 發表 查看引用來源
師兄ex老母,fd老母都比你撞見過,賢妻良母同慈母形象都係包裝,你找啱時機撕開佢地呢個面具,可能你都有機會屌埋佢 ...
直頭話佢知,我都收晒料,話佢自己偷偷去功夫佬間舘,比個功夫佬屌左唔止一次,佢都冇聲出,冇否認,仲唔撕破佢個假面具,平時扮賢妻良母,咪又係比得其他男人屌嘅淫婦😵

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-1-16 07:34 發表 查看引用來源
其實啲仔大女大啲老母先高明,佢被幾多個男人屌過真係連老公仔女都唔會知,我最鍾意嗰種征服感,一個平時喺屋企對老公仔女好有威嚴高高在上嘅女人,竟然會臣服喺我身下甘心被我授精🤭 ...
咁即是你高明,臣服都咁多女人👍

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-1-16 07:34 發表 查看引用來源
其實啲仔大女大啲老母先高明,佢被幾多個男人屌過真係連老公仔女都唔會知,我最鍾意嗰種征服感,一個平時喺屋企對老公仔女好有威嚴高高在上嘅女人,竟然會臣服喺我身下甘心被我授精🤭 ...
睇住平時咁賢淑嘅人妻人母喺床上任你點屌,好有征服感!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-16 07:35 發表 查看引用來源
如果做到第一個屌呢啲賢妻良母仲正呀!😉
呢個係寶兄

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-16 07:37 發表 查看引用來源
直頭話佢知,我都收晒料,話佢自己偷偷去功夫佬間舘,比個功夫佬屌左唔止一次,佢都冇聲出,冇否認,仲唔撕破佢個假面具,平時扮賢妻良母,咪又係比得其他男人屌嘅淫婦😵 ...
咁佢有乜反應?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆