上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  92.9k

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-6 16:39 發表
我一定唔會因為寂寞而求其“la”返件的:023:
咁就乖啦~ :023:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-6 04:40 PM 發表 查看引用來源
甘我都feel到你放低左:023: 係一個好開始:023: ,諗返係咪覺得自己好傻呢:122:
唔係傻咁簡單:122:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 04:40 PM 發表 查看引用來源

咁就乖啦~ :023:
緊係la

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 04:39 PM 發表 查看引用來源

雖然唔想一竹竿打翻成船人,
不過可靠嘅就真係寥寥無幾...
唉~ 男人... 得閑娛樂下就好啦
虽然我都覺,但未寫得咁白好BOR~:096:

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-6 04:38 PM 發表 查看引用來源

男人有時可以带比你無限驚喜,和溫曖,你咁快就否定我地,真唔應該~~:096:
我就係甘架喇:025: :096: ....好既無幾多:096:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-6 16:42 發表
緊係la
呵呵,叻女~

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 04:39 PM 發表 查看引用來源

雖然唔想一竹竿打翻成船人,
不過可靠嘅就真係寥寥無幾...
唉~ 男人... 得閑娛樂下就好啦~
你同我一樣睇得好灰喎:122: ...不過真係事實:122:

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-6 16:43 發表

虽然我都覺,但未寫得咁白好BOR~:096:
咁... 我... :029:
我錯囉~~~

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-6 16:45 發表
你同我一樣睇得好灰喎:122: ...不過真係事實:122:
冇法~ 鬼叫我身邊啲男人冇個好人...
我相信唔相信嘅,對佢地好抑或唔好嘅,
最后都一樣會做出啲令我覺得... :030: 嘅事...
唉,唔係話我地唔想對佢地有期望...
實在係... :035:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 04:40 PM 發表 查看引用來源

係啊~ 就算真係遇到個你鐘意嘅,
佢表面上睇黎好似好好咁,
你都要睇清楚啲啊~~~
好多狐貍都好識得喬裝架!!!
呢排我啱啱睇左個節目,係搵D女仔講「以前覺得愛錯左GE男仔」

虽然有時係D男人唔好,但好多時都係大家未了解姐.唔好講到我地咁衰好BOR~:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆