上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.1k

引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2007-9-13 06:53 發表

我北京陀地:smile_30::smile_30:  
請問龍潭飯店(龍潭公園附近)執佐未:smile_41:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-9-15 02:09 AM 發表

請問龍潭飯店(龍潭公園附近)執佐未:smile_41:
我就住係附近, 龍潭公園廟會去過幾年,
好像有間龍譚飯店:smile_13:仲營業緊

引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2007-9-15 02:47 發表

我就住係附近, 龍潭公園廟會去過幾年,
好像有間龍譚飯店:smile_13:仲營業緊
唔該先...但最近我問過就好似話執鬼佐,我都係N年前住過,依間飯店好有人情味,所以想問問~~

引用:
原帖由 ox9 於 2007-9-15 02:58 AM 發表

唔該先...但最近我問過就好似話執鬼佐,我都係N年前住過,依間飯店好有人情味,所以想問問~~
飯店點樣好有人情味? 曾經住過的人好有人情味嗎?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-9-15 04:44 發表

飯店點樣好有人情味? 曾經住過的人好有人情味嗎?:smile_30: :smile_30:
N年前...係入面既小酒吧,飲到咁上下,其中一個(入面啲員工)問我食過北京葱油餅未,我話未,佢真係踩單車來回45mins買比我食(重係落住雨果隻)...

last day 廚房佬請我食飯,真係入佢廚房任點...真係眼濕濕...

仲有樓管既foc...~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-9-15 05:09 AM 發表

N年前...係入面既小酒吧,飲到咁上下,其中一個(入面啲員工)問我食過北京葱油餅未,我話未,佢真係踩單車來回45mins買比我食(重係落住雨果隻)...

last day 廚房佬請我食飯,真係入佢廚房任點.. ...
嘩~~怪唔之得話有人情味啦:smile_30: :smile_30: c兄一定係北京留低好多二兩啊:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2007-9-15 05:13 發表

嘩~~怪唔之得話有人情味啦:smile_30: :smile_30: c兄一定係北京留低好多二兩啊:smile_30: :smile_30:  
斤與両計乜Q呢,你住開果頭咪試下囉,可以望到有個大大既摩天輪架~~:smile_30: :smile_30:

晚安...各位~:smile_38:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-9-15 05:09 AM 發表

last day 廚房佬請我食飯,真係入佢廚房任點.. ..仲有樓管既foc...~~.
最有有人情味都系樓管既foc...~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

大家早晨  哈哈哈哈 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆