上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-20 05:56 PM 發表

搵你個仔陪你:096: 車車陪我得架啦:071:  :027:
我就收工啦 得鬼閒陪你:097:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-20 06:00 PM 發表

:086: 厘份人冇嘢好,剩係愛心爆棚:098: +有同情心:131: ,所以只要車車一句,我一定會陪佢~:027:
關我咩事:044: 你地兩個男人有咩做喎:097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-20 05:58 PM 發表

乜你咁核突架:096:
咁改為賣後花園,OK?:027:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-20 05:59 PM 發表

話昤話 幾錢個先 :096: :097:
你11點去深水埗南昌街公廁揾佢D消費者問價咪知LAW...:096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-20 06:01 PM 發表

關我咩事:044: 你地兩個男人有咩做喎:097:
華山論劍!!!:096: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-20 06:06 PM 發表

華山劍!!!:096: :096:
應該係先啱:071: :071: :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-20 06:07 PM 發表

應該係格先啱:071: :071: :071:  
我地係詩文人...動口不動手....:030: :044: :028: :020:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-20 06:11 PM 發表

我地係詩文人...動口不動手....:030: :044: :028: :020:
用口tim呀 :044: :044: 高難度動作喎 :096: :096: :096:

有冇人知波盤去咗邊呢:032: 好掛住佢呀:023:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-20 06:14 PM 發表
有冇人知波盤去咗邊呢:032: 好掛住佢呀:023:
我同你傾計...你個心剩係掛住波盤....:043: :043: :043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆