上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#26 - Love is Sweet and Salty

收藏  |  訂閱
3.0k  33.6k

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2018-5-29 12:24 PM 發表 查看引用來源

hihi....ALLLLL 吹緊咩大家
小朋友,我地吹緊大人野,而家規矩係男人入黎要露返兩手,麻煩你準備下,下一個到你.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-29 12:26 PM 發表 查看引用來源

小朋友,我地吹緊大人野,而家規矩係男人入黎要露返兩手,麻煩你準備下,下一個到你.
haha....我都想做小朋友....:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-29 12:22 發表 查看引用來源

師兄請出手,麻煩下期樓主講下你化身王子點咸濕灰姑娘唔該:smile_34::smile_34:
客氣,我相當喜歡現狀

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-5-29 12:14 發表 查看引用來源

我覺得褲袋長過褲唔好睇。我覺得傘裙好睇。
One piece正

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-29 11:48 AM 發表 查看引用來源
今日返工,有兩位女士在搵路.
一位短牛,即褲袋多過褲果隻,一位修身短裙,
同樣養眼,但兄弟們鐘意邊種多D呢?女士們又點睇呢?
i like修身短裙多D...

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2018-5-29 12:28 PM 發表 查看引用來源

haha....我都想做小朋友....:smile_30::smile_30:
入得黎,仲邊會係小朋友.
只不過講笑叫你睇下D哥哥真身,叫你準備下之嘛.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-5-29 12:29 PM 發表 查看引用來源

客氣,我相當喜歡現狀
師兄應該大把貨係手,勁:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-29 11:48 AM 發表 查看引用來源
今日返工,有兩位女士在搵路.
一位短牛,即褲袋多過褲果隻,一位修身短裙,
同樣養眼,但兄弟們鐘意邊種多D呢?女士們又點睇呢?
睇下咩場合啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-29 12:22 PM 發表 查看引用來源

師兄請出手,麻煩下期樓主講下你化身王子點咸濕灰姑娘唔該:smile_34::smile_34:
玩嘢呀,𡃁仔?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-29 12:20 PM 發表 查看引用來源

百摺果隻??:smile_41::smile_41:
唔一定百摺。腰以下不貼身,行路飄下飄下好睇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆