上一頁下一頁
發新話題

Thanks all.

收藏  |  訂閱
1.4k  137.9k

引用:
原帖由 ipsing 於 2016-2-12 01:25 AM 發表 查看引用來源
我?? 記左啦師兄, 我都無出post.. 係有d想。。 不過懶得寫。。 嘻嘻嘻

too bad~ 我十分支持影相留住最美一刻

唔好嬲

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-12 01:31 AM 發表 查看引用來源
相就影完曬啦,PM我一個都未回。
post相純粹想大家開心,有Ching都知甘代表我準備潛水

講真,我唔中意個焦點去左私影到;私影為留紀念,你地點睇其實我阻止唔到,但可以係我面前收下聲。
的確好多私影既女仔可能 ...
惋晴唔好介懷人哋點講點睇,最重要自己嘅心態無受人影響,記得已前妳話過最緊要自己開心,影相都係為左自己開心啫,唔會理會其他人嘅,我絕對支持及認同,唔啱聽就唔好理,最後祝妳生活愉快,開開心心!有機會再傾,妳的舊朋友!

bye惋晴, 好多謝妳今晚比左咁多美好回憶同滿足左好多人願望!
btw should be Cares

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-12 01:31 AM 發表 查看引用來源

講真,我唔中意個焦點去左私影到;私影為留紀念,你地點睇其實我阻止唔到,但可以係我面前收下聲。
嗯…係有啲可惜! 不過最緊要你自己覺得舒服,唔好理人點講! 記住得閒過黎搵下我交流吓呀!

引用:

咁你專心服侍你男友啦 得閒先上黎留個毛
多謝你帶比咁多個CHING 有個快樂新年
有緣再見 :smile_o12:

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-12 01:43 AM 發表 查看引用來源

嗯…係有啲可惜! 不過最緊要你自己覺得舒服,唔好理人點講! 記住得閒過黎搵下我交流吓

呀!
師姐,你約佢玩FFM咪得囉

好想聽錄音呀,我d時間冇可能聽到😭😭😭好可憐呀!🙇🏻

引用:
原帖由 柒過小矮人 於 2016-2-12 01:45 AM 發表 查看引用來源

師姐,你約佢玩FFM咪得囉
傻啦!我大過佢好多! 未必受我玩架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆