上一頁下一頁
發新話題

曾經的一段不倫關係(文update P161 目錄P1#1 相P15.27.106

收藏  |  訂閱
2.5k  251.1k

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2016-1-11 12:57 AM 發表 查看引用來源

算係呀

仲想挑戰下你,征服你,咁呢個機會都好難喇

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2016-1-11 12:48 AM 發表 查看引用來源

多謝妳欣賞,世界這樣大,人卻那樣小,當然要這樣啦…我唔飛時就成日在香港周圍去,身為香港人,除了鬧市同熱門地方,當然要去找更多不同的世外桃源
感覺妳的性感都是勇於嘗試,人生就是一場歷奇
錢洗了可以再搵,夢錯 ...
你呢種心態我以前都係
而家可能個心定左落嚟
又可能年紀大左
而家無以前咁想做就做啦

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2016-1-11 01:01 AM 發表 查看引用來源

你呢種心態我以前都係
而家可能個心定左落嚟
又可能年紀大左
而家無以前咁想做就做啦

安定係妳既現狀,但心裡的性格永遠不會變
因妳太多鬼主意啦…
香港大部分既島我都去過,想跟我遠離煩囂去靜下嗎?
隨緣亦有人為因素,信嗎?

專注呢個男仔,米念其它嘢,全程談一場好的戀愛。思想溝通得好,遲D他反高潮建議同你玩新嘢。

下次已經要等到返落香港嘅一星期後,因為佢要陪屋企我又m到,隔左咁耐都仲記得係因為我m完會特別想,而佢之前仲要send左條咸網link俾我,搞到我有得睇無得做勁辛苦!當日返返下工,佢send 左條link俾我,叫我lunch time 入廁所睇。Click入去係個咸網,而條片係個日本AV女俾人綁住手咁屌,我即時估到佢話玩激d係咩。其實上次佢係我屋企俾佢綁手幪眼,我都相當high,所以睇到條片時個人已經好興奮,搞到我嗰日全日心癢癢!
我「原來你想玩呢d~」
佢「有無睇到濕晒?」
我「直頭想即時俾你屌啦,但人地m緊呀
佢「就係知你M先特登引你~哈哈哈~」
我「衰人!

之後幾晚我都有睇下其他片,研究下d日本仔點玩,睇到我好興奮又好期待。到左約定日子,放工我地前後腳走,因為想爭取時間所以我地好快食左d嘢就去時鐘。入到房我坐係床邊,P已經一手推我落床狂車,因為大家都忍左好耐,又差不多日日見住,嗰份抑壓嘅激情簡直一發不可收拾,原本傾左去到大家沖涼先再慢慢玩,但呢個moment 真係要爆啦,大家都一路車隻手一路互巢,好快已經衣衫不整。P一路啜波波一路捽妹妹,而我就用手chok住小P,兩個都好有默契咁唔駛講半句說話都明對方想點。。。好快小P已經出現係我洞口,心急嘅P忍唔住想插入來,當佢肉棒續d續d咁番開我陰唇再一步步進逼我深處時,感覺又滿足又飽滿,我真係好鍾意呢種俾jj撐開嘅感覺!雖然最後我地只係男上快速咁完成,但呢種最原始最基本嘅感覺反而來得更自然。

為左爭取時間,我地抖左陣就各自去沖涼,我沖完出來見佢已經準備好,將d用具放晒出來。佢先幫我帶上口球,之後再將我反手係背咁帶上手扣,我狗仔吉高pat pat咁跪係到,佢先開始熱身慢慢咁摸下我全身,去到波波位置就停低玩下linlin,一路玩佢就一路係到錫我耳仔,又用脷lam我耳窩,搞到我好痕係咁縮。

佢「好痕?一陣仲痕!」因為帶左口球,無論佢講乜做乜,我都只能夠發出喔喔聲!
佢「見你個無力反抗樣我就好撚high!」其實我無得反抗我都好high,不過而家都只係開始。。。

突然佢打開少少我對腳,再用手指了妹妹,可以清楚聽到d水聲。
佢「淫娃咁快就咁濕嘅~」佢再直接用口奶妹妹,而動作一d都唔斯文,仲每下都好用力好粗魯。之後聽到佢開著左個玩具,感覺佢用d震動嘅野了洞口,然後就一下插左入來,我即時叫左一聲!我feel到條假9係入面震同郁,開頭都唔算好大感覺,但時間耐左開始感覺到入面好痕,於是我個pat開始唔受控咁郁,把口亦開始叫,d口水係咁流,而P就開始打我patpat。

之後P將我反轉平訓係到,因為綁住手,個人係成個拗腰挺胸咁,加埋掹大M腳咁向住佢,成個姿勢令我覺得自己更加淫,即時有d怕醜咁。呢個時候P開埋震蛋刺激豆豆,一震我已經頂唔順狂郁,於是佢大力壓住我,一路俾震蛋同假9咁刺激住,我好快已進入抗𡚒狀態,直頭有d癲癲地嘅感覺,突然妹妹仲噴埋水!其實我都癲到有d唔知自己做緊乜,淨係聽到P話好多水,我好想叫佢停但又講唔到野,維有係咁掙扎同縮。隔左陣佢終於停,我成個軟晒灘係到,之後佢幫我除左個口球。
佢「嘩~你紅晒,好痛?」佢講緊我兩邊面俾條帶整到紅左,加埋d口水,我個樣應該好難睇。突然除左個口球,個嘴都好似唔識講野咁,我只係搖頭示意無事,佢好憐憫咁錫我~
佢「頭先爽唔爽?」
我「嗯~差d頂唔順~」
佢「咁我地繼續~」講完佢又再次插左支假9入來,之後就示意我跪係床邊同佢吹。睇av就睇得多d人一路被插一路吹,自己都係第一次,當時即時諗如果插緊我嘅係另一個人應該仲爽!支假9插左陣就跌番出來,但我無理繼續好努力咁吹。之後P訓左係床,我就自動自覺咁坐上去。雙手被綁咁女上都係第一次,原來感覺都幾唔同,雖然我係主動但又好似被逼咁,我好鍾意呢種感覺!跟住再轉狗仔,俾真jj屌真係爽過假9幾萬陪,我俾佢屌到叫得好大聲,佢亦好high咁一路大力屌一路打pat!
佢「綁住你咁屌真係好正!下次要用繩綁!」
我「好呀~」我真心想佢下次綁到我郁唔到,完全無得反抗咁俾佢屌!
狗仔之後佢將我反轉平訓再M腳,捉實我對腳再大大力咁插,當佢加快速度時,我叫得好大聲,大到應該隔兩間房都聽到。可能因為之前做左次,P好耐都未射,於是佢插左陣又出番來,車下我又啜下波波,然後再用潮吹手服侍我,當然我又不受控咁噴晒水。佢不停咁潮下插下,我已經俾佢搞到軟晒,加埋反抗唔到,除左可以不停大嗌之外,基本上都係任佢魚肉,最後當佢玩夠之後,佢就中出射晒俾我。

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2016-1-11 08:29 AM 發表 查看引用來源
下次已經要等到返落香港嘅一星期後,因為佢要陪屋企我又m到,隔左咁耐都仲記得係因為我m完會特別想,而佢之前仲要send左條咸網link俾我,搞到我有得睇無得做勁辛苦!當日返返下工,佢send 左條link俾我,叫我lunch t ...
你這衰妹想3p咁喎:fst_006:

又硬咗啦

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2016-1-11 08:29 AM 發表 查看引用來源
下次已經要等到返落香港嘅一星期後,因為佢要陪屋企我又m到,隔左咁耐都仲記得係因為我m完會特別想,而佢之前仲要send左條咸網link俾我,搞到我有得睇無得做勁辛苦!當日返返下工,佢send 左條link俾我,叫我lunch t ...
晨早突擊update
著到爆,硬到想射

引用:
好有心去寫而且又細緻,抵讚
遇到妳這樣喜歡寫野的對手,又玩得,實是難得
識玩就識得享受

引用:
晨早update睇到硬哂。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆