上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.0k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-6-11 04:48 PM 發表 查看引用來源
係咪圖書館:smile_14:
扮哂野唔知咩'CP'呀~~~~~~:smile_o11:

引用:
原帖由 golftin 於 2011-6-11 07:40 AM 發表 查看引用來源

輝仔對男賭的分析,直頭糸perfect,好欣賞,獎你自己ml+hj+bj

過獎...:smile_o06:ML HJ BJ咩黎~:smile_o05:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-11 07:54 AM 發表 查看引用來源

輝輝,嗱, 5 關禾樹嫁 ,佢燒你咋!係羅,你 d 乜野粉絲泥嫁!?:smile_39: :smile_39:

:smile_30: :smile_30: :smile_30:
禾色企老鼠~:smile_o01::smile_o12::smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-6-11 06:04 PM 發表 查看引用來源
過獎...:smile_o06:ML HJ BJ咩黎~:smile_o05:
又一個扮哂蟹~~~~~:smile_03:

南島....其實你呢次真係very lucky!

俾你撞着我果D女...你死九百次都唔掂!:smile_o16:

雖然我依家處境都好惡劣...但我仍然係....隨緣!:smile_o06:

龍e..v兄...y兄...d兄..police兄....& others!

任務失敗了!   :smile_o12:

佢又玩..."我唔要錢!":smile_o02:

我又放長雙眼...睇佢玩幾耐!:smile_o12:

我冇食free lunch...last night...細佬擺工..唔做...!
:smile_o14:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-11 09:42 PM 發表 查看引用來源

俾你撞着我果D女...你死九百次都唔掂!:smile_o16:

雖然我依家處境都好惡劣...但我仍然係....隨緣!:smile_o06:
九哥,你又典呀!最終有矛上去見佢呀?

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-11 10:05 PM 發表 查看引用來源
我又放長雙眼...睇佢玩幾耐!:smile_o12:

我冇食free lunch...last night...細佬擺工..唔做...!
:smile_o14:
九哥,“佢”係邊個遮??

:smile_41:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-11 09:42 PM 發表 查看引用來源

我有時就係唔明,點解你可以救(教)人,但唔可以救自己?
點解你地沉就無人鬧,我沉就比人鬧死。
我當初係唔想沉,根本無諗過,只想有個固定的人做,但我覺得好多師兄卻好似有意去沉,點解?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆