上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.2k

打卡...身在屋企...悶到抽筋~:smile_o08:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-5-12 11:44 AM 發表 查看引用來源

我經驗少發表唔到意見啊,好同情南島兄既處境,E段時間最痛苦...:smile_39:
真係好辛苦,但佢好似無件事,叫你唔好諗咁多,話我對她無信心,她不是我想得這麼隨便!總之佢話佢無男人,一心對我!

龍e...巨頭沉左船?:smile_o06:
南島...禾比貢多意箭你...你一個都唔覆禾....巧傷心~:smile_o03:

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-12 09:13 PM 發表 查看引用來源

真係好辛苦,但佢好似無件事,叫你唔好諗咁多,話我對她無信心,她不是我想得這麼隨便!總之佢話佢無男人,一心對我!
咁你就心甘情願去信佢啦!我地講十句,抵唔到佢講一句!!!
依度已經幫你唔到喇!
最後贈多你一句,亦係最後一句,台上三分鐘,台下十年功!
祝你好彩!!!:smile_42: :smile_42: :smile_42:

他可能只想找人支持他,那我就支持他去沉吧,推他下海,哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-12 09:34 PM 發表 查看引用來源

咁你就心甘情願去信佢啦!我地講十句,抵唔到佢講一句!!!
依度已經幫你唔到喇!
最後贈多你一句,亦係最後一句,台上三分鐘,台下十年功!
祝你好彩!!!:smile_42: :smile_42: :smile_42:
"台上三分鐘,台下十年功"唔明這一句啊,可否加多少少解釋?

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-12 12:30 AM 發表 查看引用來源
都話囉...一係心甘命抵沉落去...玩到冇哂錢囉...咪走囉...難得遇見她?早排雜誌都有講啦...CP有條K女勁似娜姐...有冇睇?大陸地大脈搏...咩都有...翻版浸大E神我都見過添...MARK過添...我都係踏左半隻腳落去呀...咪又係 ...
但係衰在我係想同佢繼續落去,我只想知道佢身邊有無男人或老公呢?點可以知呢?

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-12 11:11 PM 發表 查看引用來源

但係衰在我係想同佢繼續落去,我只想知道佢身邊有無男人或老公呢?點可以知呢?
仆你個街,扣分都係咁話.你快撚D去沉去死啦!
仲有一樣野,唔撚好再呃依度D師兄感情同分析,我覺得你不盡不實,某程度上係作緊故仔,好好玩咩???不撚知所謂!!!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-13 12:09 AM 發表 查看引用來源

仆你個街,扣分都係咁話.你快撚D去沉去死啦!
仲有一樣野,唔撚好再呃依度D師兄感情同分析,我覺得你不盡不實,某程度上係作緊故仔,好好玩咩???不撚知所謂!!!
里刀開始發覺了:smile_46:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-12 09:12 PM 發表 查看引用來源
打卡...身在屋企...悶到抽筋~:smile_o08:
輝記!!呢排甘Q得閒....5上去..呵呵:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆