上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.9k

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-11 10:56 PM 發表
非常明,特別係聰明又賢惠的女人…像花姐,你
我stupid...成日比人蝦 !!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-11 10:59 PM 發表
今晚我花一百元賭一舖3串1QP:smile_o03:
我買你 SURE WIN  ! !

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-11 11:00 PM 發表

我都係咁同佢講,你估下佢同我講咩?
有仔 "襯" "暖" 生

執筆忘字

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-12 10:55 發表 查看引用來源

恩,知道了…琴晚同佢差D傾通頂
傾多啲,了解多啲,不要太沖動,上面D女女事實係不筒單,但一开始不應抱住佢會厄你什麼,你亦吾係儍仔,厄你一兩次你多少亦能洞察,如果可以厄你十次而你甘心那就不應怪人,所以目前應該开开心心拍住拖先,

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-12 11:00 AM 發表 查看引用來源

佢驚你拍拍下, 你遲下會玩厭

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 10:56 發表 查看引用來源

dry 唔 dry... 佢同傾心事 ???

不如你介紹比佢啦 !!

佢可能鍾意
3 塲 6號..
2 塲 4 號
3串唔知幾 ?

即係  36 , 24, 36  :smile_o11:
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 花姐你吾單止賢惠仲好幽默:smile_30: 就算36,24,36院長仲要加多一样,就係…1…:smile_47:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 11:03 AM 發表 查看引用來源

女人表面stupid是好事 :smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-12 10:44 AM 發表 查看引用來源
冇錢過年、典算?:smile_o08:
生意真係咁淡薄

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-12 11:00 發表 查看引用來源

你地D男人冇個好人  特別係香港男人 哼,很花心 係埋咁,

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 11:03 發表 查看引用來源

女人有時stupid係好事,適當時候聰明就可以

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆