上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 07:31 PM 發表 查看引用來源

但係亞運都完左喇喎~仲未解封咩:smile_14: :smile_14:  
大都滙麻.......成個GZ只有三間Sn領到牌....其它係休閒中心:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 07:29 PM 發表 查看引用來源
GZ比較嚴緊架.....江南果邊會好d
唔知係唔係呢一年嚴左好多, 我成年冇見過K囡穿工衣入黎打招呼 :smile_42:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-6 07:30 PM 發表 查看引用來源

咁忍長,發吾到力,要找個助手豆住

你以為係Ak47 咩?

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-12-6 19:34 發表 查看引用來源

唔知係唔係呢一年嚴左好多, 我成年冇見過K囡穿工衣入黎打招呼 :smile_42:
聽講好似要過埋個殘疾運動會先會鬆D,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-6 07:54 PM 發表 查看引用來源
聽講好似要過埋個殘疾運動會先會鬆D,
最好,d衫鬆d

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 07:35 PM 發表 查看引用來源
你以為係Ak47 咩?
好懷念,第一次去cp唱k的日子

晚上好野

誰在我第一個秋 為我埋下一個夢

一譚酒 釀多久 才有幸福的時候

一路上往事如風 半生情誰來左右

女人哪 別無他求 貪一次真的永久

喝一口女兒紅 解兩顆心的凍 有三個字沒說出口

那一個人肯到老廝守 我陪他乾了這杯酒

再一口女兒紅 暖一雙冷的手 有七分醉心被誰偷

記憶伴著淚水 一同滾落了喉 杯中酸苦的滋味 女人才會懂

一路上往事如風 半生情誰來左右

女人哪 別無他求 貪一次真的永久

各位親愛的師兄師妹~又係我龍咁威呀~如果你地有咩野想講~或者想分享一下你地的沉船經歷的話~不要猶豫了~快快上黎呢個平台~同我地一起討論同研究~話吾定你會對愛情觀有另一番體會呢~係咪:smile_o06:

係呱:smile_o06: 唔呱:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆