上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.2k

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 10:23 AM 發表 查看引用來源
院長哩隻我冇買呀,不過哩隻船系唔錯嘅,一向都系好多大行買,應該好多貨系大行手,要炒高真系可以番一番。
高總比得都系好野,你地兩個friend (d_o_r),你對佢一定信心十足,慢慢煎仲好,冇咁多散戶參與都會升 ...
早幾個月入....而家飲緊lafait la.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-2 10:17 AM 發表 查看引用來源
農e....你有冇入番多少?:smile_o06:
我矛錢喇~要留番啲錢比家用:smile_o05:

KD 同志,fh系cp呢,間場真系几正
引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-11-2 10:28 AM 發表 查看引用來源

CHING, FH系邊度呀?

你對bb 真好
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-2 10:30 AM 發表 查看引用來源

我矛錢喇~要留番啲錢比家用:smile_o05:  

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 10:30 發表 查看引用來源
KD 同志,fh系cp呢,間場真系几正

N甘耐無去CP玩喇

Sky 兄,咁你去邊度玩多呀
另外又想再問下你,你用天翼1m2m呀,幾錢月費呢,好似kd冇上唔到中移個鐵通網
引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-11-2 10:35 AM 發表 查看引用來源

N甘耐無去CP玩喇

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 10:25 AM 發表 查看引用來源
龍醫好呀,上個星期去了fh 房間好正

中文名叫什麼:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 10:31 AM 發表 查看引用來源
你對bb 真好

各取所需啫:smile_04: :smile_46:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 10:41 發表 查看引用來源
Sky 兄,咁你去邊度玩多呀
另外又想再問下你,你用天翼1m2m呀,幾錢月費呢,好似kd冇上唔到中移個鐵通網

我以前就會去遠D玩,宜家咪留系SZ玩快仔咯,其實都好悶,D女我真系基本上全部見過喇,向西又比較少出。

我宜家用中國電信2M架,我叫SKYWING但唔系用天翼,哈哈。
個人意見,系KD唔可以直接用無線架,要用有線駁無線架

Fu Ho
新果邊訓得好舒服,上次仲service 好好,hehee
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-2 10:44 AM 發表 查看引用來源

中文名叫什麼:smile_53: :smile_53:  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆