上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.6k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 03:23 PM 發表

我願意比幾億...:smile_47:
記得比落個口度喎~~:smile_47:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 03:28 PM 發表 查看引用來源

巨頭vs大波

愛鬥大
世紀大戰:smile_o12:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-4 03:33 PM 發表

限期馬仔開羅前 5得的話.做霸王:smile_o01:
何曾聽過賭仔買肥田~~:smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 03:34 PM 發表

咁你有冇沉過呀:smile_41: :smile_14: :smile_38:
咁就要講下你對沉嘅定義喇~~   :smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 03:30 PM 發表

你好有書卷氣喎:smile_46:

我都吾記得晒:smile_27:
:smile_35:  我都係個讀書人黎架~~

一萬幾仟,
過眼雲煙.

上面d女,成日講一句,話我淨係問你借架咋,:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 03:57 PM 發表
一萬幾仟,
過眼雲煙.

上面d女,成日講一句,話我淨係問你借架咋,:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
咁你咪話我淨係刁你嘅呢~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

我當你係知心,先同你講,我屋企有事,:smile_o03:

唉,錢我看得不重,你唔方便,我自己諗啦,你唔駛再打俾我喇,我手機無錢充值

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 03:59 PM 發表
我當你係知心,先同你講,我屋企有事,:smile_o03:
有咩咁大件事~~如果我幫到你~~一定幫!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆