上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  38.7k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-12 23:07 發表 查看引用來源

助理冰冰你點睇?:smile_41:
她放過我飛機...

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-13 09:05 AM 發表 查看引用來源

她放過我飛機...
我條女話我成晚都冷落o左佢, 佢嬲足一晚, 係唔係有 d 咁o既事, 佢話你仲幫我 tum 佢唔好嬲添

引用:
原帖由 明動 於 2009-7-12 09:50 PM 發表 查看引用來源

你一定係斷左片 :smile_o10:

恭喜你, 你係有錢佬破處了 :smile_o12:
我都唔排除有 d 咁o既可能.

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-13 01:12 AM 發表 查看引用來源

可能都去唔成,因為我而家又諗住下個月係cp玩番2-3晚,順便等r帶我去橋頭見識下
真係好多 plan wor

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-7-13 01:21 AM 發表 查看引用來源

去到咁盡
唔係好盡啦, 坐多半個鐘車之麻

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-13 09:14 發表 查看引用來源

我條女話我成晚都冷落o左佢, 佢嬲足一晚, 係唔係有 d 咁o既事, 佢話你仲幫我 tum 佢唔好嬲添
佢話您點其中有個囡囡對您好好,所以佢嬲.
您大日子..幫忙無問題...費事您煩.

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-13 09:21 AM 發表 查看引用來源

佢話您點其中有個囡囡對您好好,所以佢嬲.
您大日子..幫忙無問題...費事您煩.
其實我坐o左四條女我手都冇拖過其他果三件, 我亦唔覺果條女全程對我好好 ... 可能因為我目中都冇佢.
不過聽條女講又話我同果個全程對我好好親密, 我一 d 印象都冇添 ... 唔通真係斷晒片 ......

條女同我講你睇到晒我做過乜, 乜都知喎, 係唔係真o架?

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-13 09:26 發表 查看引用來源

其實我坐o左四條女我手都冇拖過其他果三件, 我亦唔覺果條女全程對我好好 ... 可能因為我目中都冇佢.
不過聽條女講又話我同果個全程對我好好親密, 我一 d 印象都冇添 ... 唔通真係斷晒片 ......
無錯你應該手都冇拖過其他果三件,因為是其他師兄幫您拖.:smile_35:
果個好主動找您.....

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-13 09:26 發表 查看引用來源

條女同我講你 ...
是呀....

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-13 09:29 AM 發表 查看引用來源

無錯你應該手都冇拖過其他果三件,因為是其他師兄幫您拖.:smile_35:
果個好主動找您.....
我知有條女收o左我兩舊後仲同某師兄有下聞.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆