上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】詢眾要求誠徵天水圍街坊年齡18+男女都得(順便祝妃妃29號生日快樂)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.8k

引用:
原帖由 K型人 於 2009-6-28 02:55 PM 發表 查看引用來源
咁yy攪bbq你就要撐下喇:smile_o06:
咁你撐唔撐呀...:smile_o06: 我會留意嫁啦...

引用:
原帖由 K型人 於 2009-6-28 02:54 PM 發表 查看引用來源
咁就緊係啦:smile_o05: 要有個家既感覺麻:smile_o01:
你地好溫馨呀

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 02:52 PM 發表 查看引用來源
唔辛苦.......係應有既風度黎既
咁您真係好有風度啦~~
我D印花有冇成績呀!!
我昨天去買野...
有個係THANK YOU... :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 K型人 於 2009-6-28 02:55 PM 發表 查看引用來源
咁yy攪bbq你就要撐下喇:smile_o06:
大家都要撐呀................

引用:
原帖由 K型人 於 2009-6-28 02:57 PM 發表 查看引用來源
我明架喇~有咩msn講丫麻:smile_o01: :smile_o01:
你得閒比你msn我等我@你:smile_40:
我依家要出街...下次傾:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 -小豬王子- 於 2009-6-28 02:56 PM 發表 查看引用來源
ok..咁我得閒入黎吹吹水...留意下先
到時有活動既話我會貼係第一頁架

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-6-28 02:57 PM 發表 查看引用來源

咁你撐唔撐呀...:smile_o06: 我會留意嫁啦...
佢攪既我唔撐唔得呀:smile_44:
咁你記得留意喇:smile_o13: :smile_o13:

咁多位..我要offline喇:smile_15:
你地慢慢傾.....:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-6-28 02:56 PM 發表 查看引用來源

bbq我實撐啊,幾時會搞先?
未必一定BBQ其實重諗緊.............

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-28 02:59 PM 發表 查看引用來源
到時有活動既話我會貼係第一頁架
okok..:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆