上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.7k

引用:
原帖由 割包皮的人 於 2009-7-2 07:18 PM 發表 查看引用來源

咁就真係應該割...
不過小心勃起之後cool 住..那個叫「嵌頓」, 有機會令龜頭缺氧而令細胞壞死...

我初初同你一樣咁諗, 平4k 痛苦幾日, 依家總算捱過了...
如果你問我值唔值, 我答唔到, 因為我都唔知激光係點 ...
謝謝, 反得多了
勃起時反都沒問題, 好快就可以反來反去

至於那個方法去割, 要看工作了
最近重回待業大軍, 比較有空但又要忙著找工作...沒什麼心情現在去做
找到新工又沒可能立即請 annual leave / sick leave
我看都是激光好了 =.=
星期6做 星期1 硬著頭皮上班

先吃飯, 晚一點回來 xd
謝謝你的分享

C hing,

嘩, 對你的苦楚深表同情, 特別是數天不能沖涼 !!!
同意, 頭兩天是最難捱的.

聽日就輪到我去家計會啦
希望我受苦時間唔駛咁耐啦:smile_13:

引用:
原帖由 天使狩獵者 於 2009-7-3 12:00 AM 發表 查看引用來源
聽日就輪到我去家計會啦
Good luck
Report later

引用:
原帖由 天使狩獵者 於 2009-7-3 12:00 AM 發表 查看引用來源
聽日就輪到我去家計會啦
Good luck~
到你曬雀

我想問有咩醫生介紹? 同埋幾錢架?

想問下反完之後一掂到野就有d痛...要等幾耐先無咁痛

引用:
原帖由 dennis171 於 2009-7-3 08:42 AM 發表 查看引用來源
想問下反完之後一掂到野就有d痛...要等幾耐先無咁痛
如果你真係可以保持反起, 大概一至兩星期就習慣同先無咁痛.

引用:
聽日就輪到我去家計會啦
Good luck, don't worry !!!

引用:
原帖由 leumasch 於 2009-7-3 09:43 AM 發表 查看引用來源

如果你真係可以保持反起, 大概一至兩星期就習慣同先無咁痛.
咁出唔出到街既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆