上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.7k

引用:
原帖由 haha_ 於 2009-5-17 11:15 PM 發表 查看引用來源

聽日先慰寂佢啦
到我唔做呢行, 唔再留長指甲0既時候再陪佢啦:122:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-17 11:13 PM 發表 查看引用來源

讀書唔成~~唔代表無才華~~跳舞都係一種才華嘛:036:
冇錯,引用李白(將進酒)入面一句話,(天生我材必有用):071:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-17 11:16 PM 發表 查看引用來源

絕對唔係外國啦...我英文鬼死咁差:028:
我係香港出細ga..不過幼稚園開始去左第2度..住左4-5年到ja ma...
主攻國語,作國語歌,國語都好聽ga

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-17 23:16 發表 查看引用來源

我都想:096: 邊有咁好啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
咁你去o左邊度呀?

引用:
原帖由 haha_ 於 2009-5-17 11:19 PM 發表 查看引用來源

咁你去o左邊度呀?
]]

上海..:131: 半個家鄉~~:135:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-17 23:17 發表 查看引用來源

到我唔做呢行, 唔再留長指甲0既時候再陪佢啦:122:  
你做邊行要留指甲 :030:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-17 11:10 PM 發表 查看引用來源

lilian係uwant星發出報告,警告編離航度!!!!我諗我吔己經吹剄去太空,kokie , haha 稚狼,緊急返回uwant 星 over
係呀uwant星失守啦~~回來幫拖啦~~hahaha~~:096: :071:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-17 23:20 發表 查看引用來源
]]

上海..:131: 半個家鄉~~:135:
原來你係上海 :096:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-17 11:21 PM 發表 查看引用來源

係呀uwant星失守啦~~回來幫拖啦~~hahaha~~:096: :071:
我唔知飛左去邊度啊...救我啊:028: ................................

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-17 23:21 發表 查看引用來源

:096::096: 有咩人襲擊呀?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆