上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

重頭黎過?

車版好~~

大家早晨~~~~~~~~:smile_38: :smile_38:

大家好~:smile_38:

你好你好 :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-9-11 12:59 發表
我唔知道﹐不過認識兩個QQ女系北京﹐可以幫你問問。給我詳細情況:smile_38: :smile_38:
引用:
原帖由 ox9 於 2007-9-11 17:07 發表

比三個choice你啦,因我唔知你去邊忽
1.北京華潤飯店...房不錯...但酒店週邊靜(環境唔錯)...四惠東地鐵...地點較偏僻...350-400
2.崇文門飯店...房一般至下...酒店在市中心(旺區帶嘈)...崇文門??(唔記 ...
引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2007-9-13 07:02 發表
北京華潤好似 4舊幾  都幾方便,
亮馬河房細細但幾干淨 大堂仲有港式茶餐廳,對面長城酒店 天上人間 ,
崇文門酒店好舊下有酸宿味 ,但勝在方便,有新世界百貨 搜秀商場,仲有24小時麥當當,其實最重要係睇C兄係 ...
朝陽區好似比較就腳...4舊或以下一晚(10月16日左右出發...留4~5日)...
小弟食老本中...有無好介紹!!??

引用:
原帖由 wataru 於 2007-9-12 05:05 發表

恭喜C兄又有美人抱了~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

突然覺得有點似我頭像那件﹐只是似呀~~~~~~~~
你個頭像...心如妹妹黎喎...

引用:

亮馬河房細細但幾干淨 大堂仲有港式茶餐廳,對面長城酒店 天上人間 ,
崇文門酒店好舊下有酸宿味 ,但勝在方便,有新世界百貨 搜秀商場,仲有24小時麥當當,其實最重要係睇C兄係 ...
我應該都係係房活動多...:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-9-15 12:58 AM 發表

我應該都係係房活動多...:smile_30: :smile_30: :smile_30:
C兄小心腳軟返唔到來香港啊:smile_30: :smile_30:
華潤酒店就係朝陽啊, 或係賽特隔離北京成遠大廈,勝在新裝修方便,都係4舊幾

引用:

哈哈...重記得有陣酸宿味,冷氣都係一時時有咋~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-9-15 00:58 發表

華潤張大床幾正架~~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆