上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 PFUND939 於 2007-6-9 01:55 PM 發表
第四場我鍾意隻1號 鋼意:086:
我鍾意隻14號 得眾:086:

第4場 睇黎睇去都係 1,3,4,8,11,14 靚d...14好多飛..:025:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 01:43 PM 發表
我隻「福勇」....:043: 不過輸比咁落力賫韋達真係服......
上次64強我都已經有諗呢隻野...呢之4野得一個情況會得...濕地...睇賽績就一清二楚...不過韋達隻野等左好耐啦...:096:

呢場隻10我未睇到隻馬呀....不過揀呢隻先...:096:

第4場 都係搵番輕磅馬買好dd...就14w/p 拖 1,3,8,11...搏下先都係細W大P..:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 02:00 PM 發表
第4場 都係搵番輕磅馬買好dd...就14w/p 拖 1,3,8,11...搏下先都係細W大P..:023:
哈,中W/P :122: 唔中腳..:043:

買W/P 收足4場,拖親腳都拖唔到,冇鬼用..:032:  好彩1W3P 大注dd..:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 02:09 PM 發表
買W/P 收足4場,拖親腳都拖唔到,冇鬼用..:032:  好彩1W3P 大注dd..:122:
我地如果夾埋既話數字上我地中緊...不過可能會冇Q收...:096:

研訊?:032:

09-JUN-2007
14:04

沙田星期六
連贏位置Q
4 場    10 萬事利 + 14 得眾 $100

$200.00

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 02:11 PM 發表

我地如果夾埋既話數字上我地中緊...不過可能會冇Q收...:096:
係囉,上場仲買緊得眾,今場D飛咁硬冇理由唔再睇佢,隻馬行出黎又真係唔錯嘛,唔係我都唔會搵佢做膽啦...:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆