上一頁下一頁
發新話題

打打想與你談情說性 之新舊版友引人入性吹水大本營(Round1758)

收藏  |  訂閱
1.5k  16.9k

早晨咁多位

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-5-21 10:29 AM 發表 查看引用來源

辛苦教練先啱^^
係呀,所以室外都辛苦啦
行都熱死,唔好話做野

引用:
原帖由 史隆教練 於 2018-5-21 10:30 AM 發表 查看引用來源

求相,哈哈
我已經記左入腦

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-5-21 11:21 AM 發表 查看引用來源

係呀,所以室外都辛苦啦
行都熱死,唔好話做野
就黎行左10公里

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-5-21 11:22 AM 發表 查看引用來源

我已經記左入腦
無相太過份
罰你裸跑,哈哈

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-5-21 09:38 AM 發表 查看引用來源

灰姑娘,我都覺,男友自己已有一套 諗法,而呢一套係要一個完全順從佢嘅人去配合佢,又或者...kitty唔好介意,除咗住之外,可能佢想同你一齊係一個心願,得唔得都試咗先算,而家試咗,覺得唔似佢預期...2個人,唔係你就佢就佢就你,2個都要附出...
我自己都係過來人,曾經迷戀某女子,到頭來覺得唔得,漸漸大家就冇搵對方...
我又唔係教你分開 ,而係有心嘅,就溫柔啲去同佢傾,(通常就男嘅會 ...
甘都算係識左十幾年朋友。。
雖然係近呢幾個月先至係埋一齊。。
先不論佢同我一齊係咪真係只係for佢既心願或者只係for sex

又或者甘講,先吾講之前十幾年。
一齊左只係幾個月,甘快話要談婚論嫁係吾好。。
可能大家都未就到對方既plan。
儲蓄計劃將來如何都未可以plan得到甘樣。。
但好歹都會有自己諗法應該講出來比對方知呀?
去你度住,你say no
去我度住,你再say no
搵地方租住,你又再say no話要洗一筆錢。。
但你又吾講一個你say yes既方法
只係住既問題乍。。我知道而家吾係非必要一定要而家決定既。目前大家分開住咪同普通情侶一樣。
但以後呢???

引用:
原帖由 akitty 於 2018-5-21 11:31 AM 發表 查看引用來源

甘都算係識左十幾年朋友。。
雖然係近呢幾個月先至係埋一齊。。
先不論佢同我一齊係咪真係只係for佢既心願或者只係for sex

又或者甘講,先吾講之前十幾年。
一齊左只係幾個月,甘快話要談婚論嫁係吾好。。
可能大家都未就到對方既plan。
儲蓄計劃將來如何都未可以plan得到甘樣。。
但好歹都會有自己諗法應該講出來比對方知呀?
去你度住,你say no
去我度住, ...
一切隨緣啦, 我都識過响出黎做野之後先同識左好耐既中學同學拍拖

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-5-21 10:30 AM 發表 查看引用來源

又踢波又𥄫到靚女打波,真好
去柯尿經過見到

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-5-21 10:34 AM 發表 查看引用來源

室內打?
體育館呀
跑步又有靚女
著哂緊身褲:smile_47:大PAT PAT

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2018-5-21 10:35 AM 發表 查看引用來源
早晨咁多位
早晨阿兜
今日好熱呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆