上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.0k

引用:
原帖由 newbc 於 2018-8-3 12:47 PM 發表 查看引用來源
呢排去左3次,其中二次無咸無趣,得一次入到禁區,可惜得一,兩下就算!真係無骨運
師兄講緊係藥房樓上二樓?

引用:
原帖由 newbc 於 2018-8-3 12:47 PM 發表 查看引用來源
呢排去左3次,其中二次無咸無趣,得一次入到禁區,可惜得一,兩下就算!真係無骨運
藥房二樓已經好耐無去過,技師過年後既質數跌得好利害!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-8-3 01:10 PM 發表 查看引用來源

藥房二樓已經好耐無去過,技師過年後既質數跌得好利害!
我都係跟呢到既前輩腳踪,仲有邊到好去處呢?類似呢種既玩法同價錢好岩我!

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-8-3 12:51 PM 發表 查看引用來源

師兄講緊係藥房樓上二樓?
係呀!可能係個人骨運問題

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-8-2 12:43 PM 發表 查看引用來源

開番過越骨post!
😅 忍唔住講小小:

之前去開泰骨,啱啱就試完越骨(都幾掂),想做個小小比較。
(強調一點,小弟骨龄尚淺,可能流於膚淺,不喜亦請勿吊)

就以西營盤邪泰 同 灣仔 ’貝殻海產港‘邪越作 比較:

價錢(60分鐘):
邪泰 $200按 + $200起機 + $100 解上
邪越 $500按+起機 + $100 解上

溝通:
邪泰 簡單英文及簡單中文
邪越 流利中文

樣:
邪泰 較飄忽但九成後生
邪越 果日眼見五個都高瘦同後生同ok好樣

個人喜好:
邪泰 較有異國風情同可以調情
邪越 相貌似香港人同撈味重

房:
邪泰 簡陋房唔到頂同要外面冲涼
邪越 較企理間格到頂重要有鎖同有套廁

不過都係百貨百客啦,各位師兄又有咩睇法呢?

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2017-9-28 04:55 PM 發表 查看引用來源
很久沒有發帖,今次忍不住手要報告!
灣仔藥房樓上,正宗泰式推油,去到門口傾繄電話,老闆娘剛出來掉垃圾,見到我就大大聲話: 按摩呀?我哋呢度正經嗰噃!好!入去按,見沖涼,紙底褲,先來踩背,夠重,用腳趾公踩,到位,十分鐘已經鬆弛。
跟住落油推背推屎忽,夠力細心,推大腿時撕爛紙褲,又係光豬,不過全程正宗,春袋皮都無掂到,但係舒服到暈。
轉身前面按大腿,又係深層推油,手指公直達神經中樞,暢快!
一 ...
就係想搵正宗

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2018-8-3 04:53 PM 發表 查看引用來源

就係想搵正宗
正宗就藥房二樓,零咸零趣:smile_30:

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-8-3 04:12 PM 發表 查看引用來源

😅 忍唔住講小小:

價錢(60分鐘):

溝通:
邪越 流利中文 ...
邪越 流利中文.....小心流野!

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-8-3 04:12 PM 發表 查看引用來源

😅 忍唔住講小小:

價錢(60分鐘):

溝通:
邪越 流利中文 ...
完全同意。

小弟就試过cwb 巴沙对面間X月。一半真越一半假越。做过一件真越叫加利。好玩得,基本可以講除左開大,佢都好順得人。按功有力有心机。不過略謙上圍細左啲😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆