上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.4k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-20 01:23 PM 發表 查看引用來源

有時,無事無幹到個心都麻木了,也是完的理由。
我覺得男女共處,如果一開首唔開始,拖下去只落得做朋友的下場居多。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-20 01:26 PM 發表 查看引用來源

為什麽會怕太投入?對方令你猶豫嗎?

這樣已經是要停一停,想一想的理由。

相處一世,其實輕鬆自在比起激情花氣力還重要。
但人總是衰貪心。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-20 01:33 PM 發表 查看引用來源

心麻木了,呢一句好悲涼⋯
又無其他因素去維持,咁就變成分開既理由
呢啲情況,應該會是發生在兩夫妻身上多啲,哈哈!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-20 01:35 PM 發表 查看引用來源

大爺可能唔習慣講出口。佢很可能有留意到你的笑容。
佢有留意我笑定唔笑,但好少留意到我笑既神韻,例如低能式笑,微笑,恥笑,咀角上揚式笑之類。佢對感情既detect好弱,唔會留意到,一視同仁對待

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-20 01:52 PM 發表 查看引用來源

佢有留意我笑定唔笑,但好少留意到我笑既神韻,例如低能式笑,微笑,恥笑,咀角上揚式笑之類。佢對感情既detect好弱,唔會留意到,一視同仁對待
我就最喜歡聽到虎虎笑,但多不會是我我功勞,佢笑得最開心多是睇電視。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-20 14:09 發表 查看引用來源

竟然咁理智?女人通常不易做到啊!
經過一次大傷後,之後對感情事都會變得理智! 拎得起,放得低! 我係咁

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-20 14:21 發表 查看引用來源

西褲通常唔貼身,點望到臀部呢?
而家有啲西褲係修身,可以望到㗎!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-20 14:28 發表 查看引用來源

爆心口位咁勁?我响AV先見過。
呢類女仔通常會少著恤衫

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-20 01:33 PM 發表 查看引用來源
心麻木了,呢一句好悲涼⋯
又無其他因素去維持,咁就變成分開既理由
是,很悲涼。

很多時,女人要的,就是你仍然能感受她的喜怒哀樂。 最少,那時那刻你在想著她。而她不是家中的一件擺設。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-20 01:52 PM 發表 查看引用來源
哈哈,人人強項不同。他放你在心,才留意你笑定唔笑。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆