上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.6k

唔知道樓主會不會講返上星期五的全女聚會和後續呢

期待,精彩回憶錄~~~~~~

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-9-28 12:59 PM 發表 查看引用來源
老公係唔係想我咁?

https://drive.google.com/file/d/ ... U0/view?usp=sharing
楼主,D相睇唔到呀……可唔可以send多次

引用:
原帖由 wywywy 於 2017-11-12 10:08 PM 發表 查看引用來源

楼主,D相睇唔到呀……可唔可以send多次
樓主可否再分享多次,不過,做再分享g公司強行取消

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-8-8 02:20 PM 發表 查看引用來源
一直叫老婆自己出報告,寫自己感受,叫極都唔肯,所以要等到我得閒先出,今日終於都有時間出報告,去咗美加成個月,有2星期住咗响表哥屋企,佢住加州,邊到就唔透露啦,日日都出去所以都好攰 ...
睇唔到

好耐冇出現希望各師兄冇忘記我
小妹喺朋友party冇識到靚仔,但識到好多靚女,因我冇返工所以成日都可出來見面,好快就同佢哋熟咗,有晚又去咗唱K, 朋友叫了兩個靚仔一齊出來,其中一個叫E, 極似吳彥祖,只係冇佢咁大隻,高度都有6.1尺左右仲要鬼鬼哋,我果晚飲多兩杯真暈晒大浪,走時佢仲主動送我返屋企,一返去就除晒D衫,直接上床搞老公,含到佢醒咗,佢男人最鐘意瞓緊覺比人搞醒做,佢同我也進入瘋狂狀態.....
咁耐冇上來比少少福利先

https://drive.google.com/open?id=1CPjR8jci8NcTgVKCQIvsDblaQhgCUnmB

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-12-4 06:32 PM 發表 查看引用來源
好耐冇出現希望各師兄冇忘記我
小妹喺朋友party冇識到靚仔,但識到好多靚女,因我冇返工所以成日都可出來見面,好快就同佢哋熟咗,有晚又去咗唱K, 朋友叫了兩個靚仔一齊出來,其中一個叫E, 極似吳彥祖,只係冇佢咁 ...
靚太冇出現原來去了介仔加party 
一見D靚仔靚太妹妹全部濕透😝😝😝
回家要含大炮止止自己的囗痕痕

點㑹忘記靚太不知幾x掛住妳

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-12-5 12:57 AM 發表 查看引用來源
點㑹忘記靚太不知幾x掛住妳
有幾掛呀?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-12-4 09:21 PM 發表 查看引用來源

靚太冇出現原來去了介仔加party 
一見D靚仔靚太妹妹全部濕透😝😝😝
回家要含大炮止止自己的囗痕痕
唔係去介,係咁啱姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆