上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
3.0k  1.6m

引用:
原帖由 himhui1990 於 2014-5-11 06:17 PM 發表 查看引用來源
哈女主現在好似過街老鼠
銀兄,就算女主跟marco,最好是但整個好d結局比rayment,唔係大家都代rayment難過,廢事好似d韓劇咁慘情

阿綺樣靚身裁正,還小鳥依人般。大家為什麼不喜歡?
哈哈!

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-5-11 08:50 PM 發表 查看引用來源
係啵!可以拍番套港產劇集,揾金秀賢 做 raymond,  全智賢 做啊綺包收得…
老實講,呢個故事橋段非常老套。
況且電視劇無三級。

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-5-11 11:26 AM 發表 查看引用來源

marco 這角色是成功之作,整個故事骨幹由 marco 帶起,亦因為 marco 所作所為才會吸引這麼多讀者,銀兄 ~ 你係得既!:smile_o12:
一些有情格角色反為容易塑造,因為無包伏,可以任意惘為,空間較大。

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-5-11 09:05 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 杰.. 於 2014-5-11 11:18 AM 發表 查看引用來源

當初睇銀兄這編大作都係抱著情色小說睇,但越睇越有真實感,在啊綺墮入 marco 圈套後,越睇越將自己代入  ...
能引起咁多回響,銀兄己經成功了!衣加呢個故事變左我每日食糧。

絶對相信故事由頭到尾都一樣吸引動人。

一定會追到尾,加油!:smile_o12:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-5-11 09:19 PM 發表 查看引用來源

阿綺樣靚身裁正,還小鳥依人般。大家為什麼不喜歡?
哈哈!

因為佢太蠢!

其實小弟好似 Macro 一樣畀佢吸引住架, 尤其睇住佢由感情到身體慢慢被誘惑, 真係引死人, 好幾次小弟幻想自己就係 Macro, 真係 J 死 (如果 Macro 手段唔係咁卑鄙我唔會憎佢)...

不過阿綺害得 Raymond 太慘, 我地又好同情 Raymond, 所以咪對阿綺有成見囉

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-5-11 11:06 PM 發表 查看引用來源

能引起咁多回響,銀兄己經成功了!衣加呢個故事變左我每日食糧。

對, 我都係每日跟進有冇 update

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 2014-5-11 09:23 PM 發表 查看引用來源

老實講,呢個故事橋段非常老套。
況且電視劇無三級。

橋唔怕舊,最緊要受,韓劇不是更老套嗎?小說同戲劇橋段萬變不離其宗,最緊要係怎樣描繪同演繹,真正才華自然會吸引讀者同觀眾。

可設兩個版本!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-5-11 11:19 PM 發表 查看引用來源

對, 我都係每日跟進有冇 update
我每日都上黎 睇下有無 update ,,

如果大結局左,點算好呢?

無得睇,好似心情會失落左!

今晚有更新嗎?

引用:
原帖由 杰.. 於 2014-5-11 11:06 PM 發表 查看引用來源

我怕連累你陷於饑餓,因為不能每日更新,感覺很抱歉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆