上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.7k

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 10:43 發表 查看引用來源

咁你最近有無感情事..同大家分享.. :smile_o11: :smile_o11:
院長呢期冇女:smile_45: 好dry:smile_39: 有冇好介紹呀:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-11 10:46 PM 發表
花姐話齋,男人可以風流,但請勿下流,所以你做院長很稱職:smile_35: 將會推舉你为永遠院長:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
Thank You !
女人的心声你明 ??

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 10:46 AM 發表 查看引用來源
花姐話齋,男人可以風流,但請勿下流,所以你做院長很稱職:smile_35: 將會推舉你为永遠院長:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
這幾日我只看不回......做沉默小羔羊

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 10:42 AM 發表 查看引用來源
C兄,其實真的不用想太多,就算你同港女拍拖也一样,佢認真你應該开心,为什麼要擔心,就當普通拍拖,至於結婚的事根本冇得迫,
恩,知道了…琴晚同佢差D傾通頂

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-11 10:51 PM 發表
院長呢期冇女:smile_45: 好dry:smile_39: 有冇好介紹呀:smile_38:
dry 唔 dry... 佢同傾心事 ???

不如你介紹比佢啦 !!

佢可能鍾意
3 塲 6號..
2 塲 4 號
3串唔知幾 ?

即係  36 , 24, 36  :smile_o11:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 10:51 發表 查看引用來源

Thank You !
女人的心声你明 ??
非常明,特別係聰明又賢惠的女人…像花姐,你

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 10:51 AM 發表 查看引用來源
冇遇到心動既....好難出手....為洩而洩不是我所好.....:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-12 10:52 發表 查看引用來源
這幾日我只看不回......做沉默小羔羊
me too

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-12 10:56 AM 發表 查看引用來源

dry 唔 dry... 佢同傾心事 ???

不如你介紹比佢啦 !!

佢可能鍾意
3 塲 6號..
2 塲 4 號
3串唔知幾 ?

即係  36 , 24, 36  :smile_o11:
今晚我花一百元賭一舖3串1QP:smile_o03:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 10:49 AM 發表 查看引用來源
早晨,花姐,其實女方才21歲,還未定性結婚都非好事,應該拍拍拖先,了解下,
我都係咁同佢講,你估下佢同我講咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆