上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.6k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 03:12 PM 發表 查看引用來源

統戰部反潛伏特組嘅女特?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 03:13 PM 發表

吾好講到咁白好吾好呀:smile_30:

上面啲女吾想捱窮囉:smile_44:
貪得無厭就真~~真係死都唔抵可憐~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 03:15 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 應該係習俗問題~~借咗係唔洗還~~再唔係直接叫你比~~

真係比佢地笑9死我~~:smile_45:
挑通眼眉喎,老青:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 03:26 PM 發表

挑通眼眉喎,老青:smile_o10:
邊有呢 ~~我聽d朋友講得多唶~~

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-4 03:17 PM 發表 查看引用來源

清纯:smile_o05: .................大波妹:smile_04:
巨頭vs大波

愛鬥大

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 03:18 PM 發表 查看引用來源

龍e~我邊有咁叻~~果兩句係魯迅講架!:smile_13:

飲老青~~就梗係!!  淫思~~鑿隊啦:smile_47:
你好有書卷氣喎:smile_46:

我都吾記得晒:smile_27:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 03:24 PM 發表 查看引用來源

咁你唔想知咩~
比你玩殘:smile_o16:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-4 03:22 PM 發表 查看引用來源
最近日子過得很低沉,現在番食飯盒,無風無浪,三餐總算温飽.  太陽油就重末有位入,好似蛋家鶏見水唔飲得:smile_39: 但就每天有一二次電話聯係,照睇都有d位入既,視乎自己制造機會....
限期馬仔開羅前 5得的話.做霸王:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 03:27 PM 發表 查看引用來源

邊有呢 ~~我聽d朋友講得多唶~~
咁你有冇沉過呀:smile_41: :smile_14: :smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-4 03:18 PM 發表

借左真係唔駛還架, 就算住埋同一條村, 你唔出聲佢地真係當冇野 :smile_27:
梗系啦~~佢地話無錢先問你借麻~~咁邊有得還喎~~

個"借"字系用黎修飾問你攞呢個動作呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆