上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友, 9/8又唱啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-29 21:19 發表 查看引用來源

禁嘈,洗床單:smile_o14:
我見到星期六做,我好喜歡架:smile_o05:
佢拆出黎, 將我細佬張床整到鬼咁又唔執, d pillo, 公仔, 遊戲機4處都係:smile_29:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-29 09:30 PM 發表 查看引用來源

唱王杰呀:smile_03:
我們下次都要唱
一開頭玩唱歌都得,個導演好利害,完全一套家庭喜劇:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-29 09:29 PM 發表 查看引用來源

阿傑:smile_o06:
清清你好:smile_o15:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-29 09:28 PM 發表 查看引用來源

好呀^^HEHE~唔知個同又會有D咩新朋友出現呢, ^^
約d型男你識,有的話:smile_04: ,我pm人先,我未通知晒人:smile_13:

引用:
原帖由 ArKit22 於 2009-7-29 09:34 PM 發表 查看引用來源

^^HIHI~:smile_o10:

引用:
原帖由 ArKit22 於 2009-7-29 09:34 PM 發表 查看引用來源

呢張係咪自拍,所以見到相機:smile_52:
下次幫你影:smile_o06:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-29 09:33 PM 發表 查看引用來源

佢拆出黎, 將我細佬張床整到鬼咁又唔執, d pillo, 公仔, 遊戲機4處都係:smile_29:
你星期六過夜呀:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-29 09:36 PM 發表 查看引用來源

約d型男你識,有的話:smile_04: ,我pm人先,我未通知晒人:smile_13:
好呀^^我都好少識到D型男, 近排識左個呀^^:smile_o13: 多謝清清, 識型男唔怕多呀^^HEHE:smile_o11:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-29 21:32 發表 查看引用來源

不過無女仔,我下次搵條女女俾佢地先
買魚魚個陣指明要囡囡:smile_46:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-29 21:34 發表 查看引用來源

我們下次都要唱
一開頭玩唱歌都得,個導演好利害,完全一套家庭喜劇:smile_40:
係編劇勁啫~
拍個陣都唔係順住既
到剪片個陣先整做一集集之嘛:smile_52:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆