上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 36)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-3 12:12 PM 發表 查看引用來源
做得一次就有第二次...我係男人都係咁講~:smile_o08:
:smile_o08: 我係女人都甘講啦.....一次不忠..百次不容...有邊個真係會唔介意呀

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-3 12:12 PM 發表 查看引用來源
做得一次就有第二次...我係男人都係咁講~:smile_o08:
所以我開始冇感覺...開始死心喇

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-3 12:13 PM 發表 查看引用來源

我第一次拍拖咋...呢方面我真係好傻好天真嫁:smile_13:

不過我真係開始死心喇
你甘後生..一把機會搵個個仲好D既男朋友啦..做咩要甘虐待自己........明知佢係甘..都仲要中埋去....

引用:
非常同意...男人有得第1次就有第2次
真係閃人lu:smile_o13:

大把女仔啦,使唔使一個女仔搞到自己咁,唔拍拖唔使死,做番自己一有機會就會有個更好嘅女仔

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 3/7/2009 12:11 發表 查看引用來源

當你人生有其他目標時..就不會甘諗架呢....眼光放遠D...~~~~~~:smile_o13:
無目標呀...可能我係一條咸魚~~:smile_o01:

引用:
原帖由 於 2009-7-3 12:13 PM 發表 查看引用來源
拍拖啱對錯,只有自己點睇,對自己有信心啲
我已經有好有信心...
到一d信心都冇lu

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-3 12:13 PM 發表 查看引用來源
我有一個都行咗8年啦~~:smile_o08:
:smile_o08: :smile_o08: 節哀順變

煙灰缸你幾歲呀~~~

引用:
原帖由 於 2009-7-3 12:15 PM 發表 查看引用來源
大把女仔啦,使唔使一個女仔搞到自己咁,唔拍拖唔使死,做番自己一有機會就會有個更好嘅女仔
你係咪同我講呀?:smile_41:

但我你女仔喎:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆