上一頁下一頁
發新話題

徵朋友*♡吃,喝,玩,樂,吹水♡R466♡

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-7-14 03:30 PM 發表 查看引用來源

但有D人又好似走左咁啦:smile_o06:
你一句時我又一句...應該係我收工前都爆到既:smile_o13:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-14 03:37 PM 發表 查看引用來源
你一句時我又一句...應該係我收工前都爆到既:smile_o13:
我成日都未做過野 開左幾張單咋:smile_44:

小弟support 到到到

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-7-14 03:40 PM 發表 查看引用來源

我成日都未做過野 開左幾張單咋:smile_44:
:smile_o04: 我做晒D野甘濟啦WO.....我D一路吹水..一路工作真係唔係講笑既:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 iceiceiceice 於 2009-7-14 03:40 PM 發表 查看引用來源
嘩 希客:smile_14:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-14 03:45 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04: 我做晒D野甘濟啦WO.....我D一路吹水..一路工作真係唔係講笑既:smile_o01: :smile_o01:
我都冇野做:smile_30:

引用:
原帖由 iceiceiceice 於 2009-7-14 03:40 PM 發表
4冰:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-7-14 03:47 PM 發表 查看引用來源

我都冇野做:smile_30:
估唔到真係有人可以閒過我..真係失覺晒:smile_o01:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-14 03:48 PM 發表 查看引用來源
估唔到真係有人可以閒過我..真係失覺晒:smile_o01:
我呢d低級職員 人工低 負責執頭執尾 係咁架啦:smile_30:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-7-14 03:50 PM 發表 查看引用來源

我呢d低級職員 人工低 負責執頭執尾 係咁架啦:smile_30:
:smile_o01: :smile_o01: 甘岩呀...我又中晒以上既重點WO

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆