上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,索女型男集中地PART 27

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-5-29 11:49 AM 發表

靠自己穩陣呀:smile_o08: 我個晚一比人掟, 方圓D人仔:smile_o16: 即時走晒
小妹早:smile_38: :smile_30:
咪就係...:smile_39: 我有曾經大叫過架...不過都係冇人理...:smile_27: 包括正正坐係sofa前面果個..由得我好辛苦咁扒返去後面...:smile_39: :smile_24: :')
等人救不如靠自己:smile_38: :smile_34:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-5-29 11:49 AM 發表 查看引用來源

即係你咩都無,就走晒.

:smile_22: 咁樣唔岩我的.
唔係~只係我已經玩唔起佢地玩緊既野
感又難怪佢地會走既:smile_39:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-29 11:51 AM 發表
一次半次啫~~:smile_45: :smile_45:
冇半次...係足足一次...:smile_03:
好...唔笑.....正經d....
你好返d未呀??:smile_40:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-29 11:52 AM 發表 查看引用來源

咪就係...:smile_39: 我有曾經大叫過架...不過都係冇人理...:smile_27: 包括正正坐係sofa前面果個..由得我好辛苦咁扒返去後面...:smile_39: :smile_24: :')
等人救不如靠自己:smi ...
我完完全全明白你感受啦, :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-5-29 11:51 AM 發表 查看引用來源

那點解啲女仔成日話揾有錢男人, 男仔唔可以揾有錢女仔咩.
吳家樂:smile_38:

真係男人偶像 :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 iris_yan 於 29/5/2009 11:53 發表 查看引用來源

冇半次...係足足一次...:smile_03:
好...唔笑.....正經d....
你好返d未呀??:smile_40:
好返啦...係個胃仲好辛苦咁..飲咁多年酒都未試過~:smile_39:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-5-29 11:51 AM 發表 查看引用來源

那點解啲女仔成日話揾有錢男人, 男仔唔可以揾有錢女仔咩.
你要溝有錢女而你又唔係有錢人的話
得!你夠聰明咪得囉 一係就係你好有錢
如果唔係唔洗止意囉我覺得:smile_39:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-29 11:54 AM 發表 查看引用來源
好返啦...係個胃仲好辛苦咁..飲咁多年酒都未試過~:smile_39:
係唔係飲得太多呀:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-29 11:52 發表 查看引用來源

等人救不如靠自己:smi ...
咁都有.

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-29 11:52 發表 查看引用來源

唔係~只係我已經玩唔起佢地玩緊既野
感又難怪佢地會走既:smile_39:
都係的. :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆