上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.7k

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-6-11 03:16 PM 發表 查看引用來源
我地好文明架  
簽左文明契:smile_o10:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2009-6-11 03:09 PM 發表 查看引用來源
等我對番個題先:

禽日行過海邊,見到海邊有隻又爛又臭船仔,船上面有個青壯男子,但係神情就好似中左斜甘,暈下暈下,岸邊仲有一班人係處同個男仔講野
內容都係叫個男仔要清醒d,唔好傻下傻下,其中仲有一個相信係個男仔 ...
回頭是岸:smile_o06:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-6-11 03:21 PM 發表 查看引用來源

回頭是岸:smile_o06:
錯.................................

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2009-6-11 15:09 發表 查看引用來源
等我對番個題先:

禽日行過海邊,見到海邊有隻又爛又臭船仔,船上面有個青壯男子,但係神情就好似中左斜甘,暈下暈下,岸邊仲有一班人係處同個男仔講野
內容都係叫個男仔要清醒d,唔好傻下傻下,其中仲有一個相信係個男仔 ...
浸死唔Q底..巨昂QQ呀

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2009-6-11 15:22 發表

錯.................................
5屎都卯用

不如叫佢出黎同我地分享啦

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2009-6-11 03:09 PM 發表 查看引用來源
等我對番個題先:

續....佢阿媽話

供你讀貢腩多書仲諗住你變龍變鳳報答阿媽點知你走去沉船 有時間都對屋企人好d啦 成日死淨把口遲早沉船浸死你個仆街仔:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2009-6-11 03:30 PM 發表 查看引用來源

續....佢阿媽話

供你讀貢腩多書仲諗住你變龍變鳳報答阿媽點知你走去沉船 有時間都對屋企人好d啦 成日死淨把口遲早沉船浸死你個仆街仔:smile_27: :smile_27:  
真係感動:smile_o05:

支持
文明討論:smile_45:
善意批評
嚴禁批鬥:smile_42:
多謝合作:smile_38:

引用:
原帖由 aky611 於 2009-6-11 03:32 PM 發表
支持
文明討論:smile_45:
善意批評
嚴禁批鬥:smile_42:
多謝合作:smile_38:
我路過咋:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆