上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 01:36 PM 發表

岩岩好有...有運喎aa兄...恭喜...:097:
好過冇啦,1W3P 執小小...:095:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 01:38 PM 發表

你都叫做中先...我買就輸...唔買就贏...:096:
要我冇$收就好難,問題只係嬴唔嬴到..:023:

我隻「福勇」....:043: 不過輸比咁落力賫韋達真係服......

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 01:39 PM 發表

要我冇$收就好難,問題只係嬴唔嬴到..:023:
哈...今日我搵緊位...同佢一條飛決勝負...唔同佢咁多廢話...:096:

23蚊位置呀???哈....執番黎....:071:

韋達  1-1 柏寶老哥...:023:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 01:43 PM 發表

哈...今日我搵緊位...同佢一條飛決勝負...唔同佢咁多廢話...:096:

23蚊位置呀???哈....執番黎....:071:

韋達  1-1 柏寶老哥...:023:
我估今日柏寶嬴韋達1場咁多啦..:028:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 01:46 PM 發表

就係隻15蚊...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 01:43 PM 發表
我隻「福勇」....:043: 不過輸比咁落力賫韋達真係服......
你唔好彩,韋達突然發癲冇計..:023:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 01:46 PM 發表

就係隻15蚊...:096:
當然啦...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 01:46 PM 發表

2:1? 喜蓮精彩?:092:

第四場我鍾意隻1號 鋼意:086:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆