上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 spiriter 於 2006-9-24 10:32 PM 發表

全中呀, 1860慕尼黑有
有+1點解又唔係個訊息度講埋+1??
又係吹得就吹~:011:

引用:
原帖由 spiriter 於 2006-9-24 10:47 PM 發表

no need to fuc k me, i leave
死垃圾,你唔適宜賭錢,因為你冇賭品,輸打贏要,
鬼唔望你之後真係xxxx:014::011:

開始覺得佢地有d係同一人

引用:
原帖由 spiriter 於 2006-9-24 10:52 PM 發表

你打電話問馬會, 10:00個陣真係未有賽果! 你唔知馬會一向好遲派德彩?

你慢慢講吧.... 我今日可以唔賭了
你係咪上緊網?你賭波唔睇即時賽果?
咁好笑呀?你個電腦淨係開住uwants?
定係你想晒自己有幾勁?:011:

引用:
原帖由 傲神州 於 2006-9-24 10:53 PM 發表
開始覺得佢地有d係同一人
根本就係同一個人啦:011:

我明啦
我明哂
一定係同一人的
至於點解我會咁話
數字人
你明啦

引用:
原帖由 spiriter 於 2006-9-24 10:52 PM 發表

你打電話問馬會, 10:00個陣真係未有賽果! 你唔知馬會一向好遲派德彩?

唔該你收聲啦!!!冇品..你為什麼要在這麼post呢??

在出面開一個新post問人咪得囉..你沒理由唔識架?

你分明就是在這裡曬命!!一係你就是997的朋友!
我們並不是針對你在這裡問人賽果的問題..而是你說如果昨天沒有跟西野兄..就多幾個零..
唔該這地方是用來分析的..想分享自己的喜悅..請在外面出post!

最後補充一句..沒有人叫個你重注買西野兄的推介!!!而且是沒有100%會中的波!!你今次好運..唔知你會不會一生都這麼好運

引用:

鬼唔知10點冇派彩?咁點解要等多8分鐘先開post?
中間呢段時間做緊乜,既然你係咁想知賽果,點解唔一早post,
定係係度諗緊點打個post?成單野真係好假囉我覺得,
一點說服力都冇,同997差唔多一樣咁垃圾!!!!:011::024:

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-24 10:57 PM 發表

唔該你收聲啦!!!冇品..你為什麼要在這麼post呢??

在出面開一個新post問人咪得囉..你沒理由唔識架?

你分明就是在這裡曬命!!一係你就是997的朋友!
我們並不是針對你在這裡問人賽果的問題..而是你說如果昨 ...
no
佢無買到的
你放心wo
佢吹水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆