上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.8k

引用:
原帖由 9440940964241 於 2017-11-26 06:21 PM 發表 查看引用來源
昨日試新嘢,locker仔講嘅冇試鐘空降王牌。樣一般細粒大燈,全裸咁滯。我上中都麻麻,專攻下路。唔知有冇加工過,下面好窄。開大應該爽死,問佢開2000!算數,反正都667。埋單318,會返食。
幾多號技師?

引用:
原帖由 9440940964241 於 2017-11-26 06:21 PM 發表 查看引用來源
昨日試新嘢,locker仔講嘅冇試鐘空降王牌。樣一般細粒大燈,全裸咁滯。我上中都麻麻,專攻下路。唔知有冇加工過,下面好窄。開大應該爽死,問佢開2000!算數,反正都667。埋單318,會返食。
系咪95後幼幼吾零?嘩!個窿甘窄插入去實爽死囉!

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-25 10:13 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 占士哥1 於 2017-11-25 09:52 PM 發表 查看引用來源
38 有冇資料?

366左右,能否爭取更多,看c兄了。
666 , 應該有得插的 ,沒試

引用:
原帖由 占士哥1 於 2017-11-26 07:42 PM 發表 查看引用來源

666 , 應該有得插的 ,沒試
我話可以再爭取,隱晦D好,不過,又肥又矮果種,not my cup of tea!

嗰件新8号仔都幾寸嘴喎,咁喜歡在朋友圈說"自己的感覺"看來她是得罪了不少客人咯,服務也未必好了,之前琪琪部長還介绍给我,我原本打算约她也打退堂鼓了,真奇怪TSG不斷走技師,但揾來一些新的又好像不太對版,我以前一個月也去六,七次,而家也減少了,有時去到找美容師玩吓都廢事入房了....

引用:
原帖由 Alikgan 於 2017-11-27 12:12 AM 發表 查看引用來源
嗰件新8号仔都幾寸嘴喎,咁喜歡在朋友圈說"自己的感覺"看來她是得罪了不少客人咯,服務也未必好了,之前琪琪部長還介绍给我,我原本打算约她也打退堂鼓了,真奇怪TSG不斷走技師,但揾 ...
8仔我係走廊見到仲加埋V7, 睇佢朋友圈無乜唔妥呀? 唔覺佢得罪好多客? 只見佢不斷貼老家裡果園大豐收相, 可能想你地幫襯下!仲有客服又貼好多張佢既寫真照重點推介呀!我睇你唔約無所謂,實大把人約,佢咁靚女怕咩無客,驚都未驚過啦!

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-27 01:26 AM 發表 查看引用來源

8仔我係走廊見到仲加埋V7, 睇佢朋友圈無乜唔妥呀? 唔覺佢得罪好多客? 只見佢不斷貼老家裡果園大豐收相, 可能想你地幫襯下!仲有客服又貼好多張佢既寫真照重點推介呀!我睇你唔約無所謂,實大把人約,佢咁靚女怕咩 ...
睇相對波好細

引用:
原帖由 Alikgan 於 2017-11-27 12:12 AM 發表 查看引用來源
嗰件新8号仔都幾寸嘴喎,咁喜歡在朋友圈說"自己的感覺"看來她是得罪了不少客人咯,服務也未必好了,之前琪琪部長還介绍给我,我原本打算约她也打退堂鼓了,真奇怪TSG不斷走技師,但揾 ...
有睇香討同七兄個報告,八仔乜料点會唔清楚,臭名遠播。

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-27 01:26 AM 發表 查看引用來源

8仔我係走廊見到仲加埋V7, 睇佢朋友圈無乜唔妥呀? 唔覺佢得罪好多客? 只見佢不斷貼老家裡果園大豐收相, 可能想你地幫襯下!仲有客服又貼好多張佢既寫真照重點推介呀!我睇你唔約無所謂,實大把人約,佢咁靚女怕咩 ...
看來你也是其中一位鐵粉了, 多多得罪了你的女神, 不過她真的沒有在朋友圈九UP話好多人背後黑佢,佢仲好開心嗎?護航是對的,但也要看清真相,不然被人利用就無謂啦...俾得8号呢個老冧佢,公司一定會棒佢上红牌位置,但也要看她有沒有做红牌的質素吧,不然红了咪又走....也不知是TSG管理問題還是被人整古了,比較好的一批GC總是做不長...只是纯個人感覺....

引用:
原帖由 Alikgan 於 2017-11-27 06:58 AM 發表 查看引用來源

看來你也是其中一位鐵粉了, 多多得罪了你的女神, 不過她真的沒有在朋友圈九UP話好多人背後黑佢,佢仲好開心嗎?護航是對的,但也要看清真相,不然被人利用就無謂啦...俾得8号呢個老冧佢,公司一定會棒佢上& ...
師兄,好久不見。由7樓搬到2樓就管理費多了200。擴鐘和沖卡任務又多了。原本班好技師加班賺夠就收寶或轉場。現在群龍無首,由手推場變了飛機場。附近同系場又減價,客人減少,技師自然做路唔長。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆